Trebam poslati jedan vrjedniji paket, pa razmatram što i kako. Kakav je Overseas u zadnje vrijeme? Znam da su ono jedno razdoblje imali ogromnih logističkih problema.

Još uvijek imaju. Užasni su i lažu da su te zvali i pokušali dostaviti paket kd nisu. Za jako slične novce dobiješ istu ili bolju uslugu sa HP ekspresom koja je daleko pouzdanija.

Iako prezirem našu poštu, Hpex zaista gotovo nikad nije sjebao.

GLS? I još ti dođu na vrata to paket da ne moraš iz kuće.

Samo GLS...jedini koji fakat ujutro posalji sms obavijest o dolasku paketa...

hp najgori...

overseas kako kada...

fensisuperstar Pravnim, ali bio si blizu 😂

Edit: AIi sad sam i pročitao FAQ, čini se da kao i fizička osoba možeš slati bez sklapanja ikakvih ugovora.

prayer Pravnim

Ma znam 😃 bilo jače od mene.
    i molio bih te da umjesto fizička koristiš altenartivni naziv.

"NARAVNA"
    a za brđane poput @Icek a NADNARAVNA!

kad smo kod slanje paketa, HP ekspress je katastrofa. Imao sam jako neugodnih iskustva sa njima i ne čuvaju previše pakete.

3 godine kasnije

Evo upravo sam svjedočio na svoje oči. Čekam paket, gledam kombi niz ulicu, parkira se od zgrade do zgrade, dođe napokon do moje, zadrži se minutu i samo produži dalje. Stvarno su postali odvratna firma

Crnipetarpogani točno to. Jednom sam reagirao i vidio da nema smisla. Brane se međusobno i još se možda nekome zamjeriš pa ti polome idući put.

Ostavio ga je na pickup mjestu

Fenix ja sam u dpdu…jednostavno se nade lik kojem se ne da i ostavi ti pola paketa na Pick up lokacijama. Skuter ga daju mu otkaz evo ti drugog takvog. Lijenost ne mozes iskorijeniti dzaba da ga platis 2000 eura

Ja zato koristim samo paketomate. Ne zamaram se s paketom dok ne dobijem poruku da je u paketomatu. Tada lagano, kada meni odgovara isti podignem. Ako hoću i navečer u 23 sata.

Večinu slučajeva mi ionako dostavljaju u jutarnjim satima dok radim pa nema nikog kod kuće.

Fenix

Upravo dobio SMS, a ne znam da nešto čekam, lol.

Pa kad si tam, preuzmi i moj.

godina kasnije
        • Picek

•  
          •  

Imam doma TV LG 65C1 koji bih iz Zagreba trebalo dostaviti u Pulu. TV nema kutiju jer je bačena odavno. Da li ima netko iskustva da li je moguće i na koji način organizirati da Overseas prikupi TV i dostavi ga na dogovorenu adresu (s dostavom u stan)? Te da li oni imaju kakva pakiranja/zaštitu da se TV osigura kod dostave?

Možda su neka pitanja glupa, ali apsolutno nemam iskustva s tim.