Flipper Kakav god bio i gdje god se odvijao, opet će zaraditi hrpu i hrpu i hrpu love. I opet će rušiti rekorde, posebno ako i dalje Warzone bude aktualan. A nema razloga da ne bude.
Icek Ako se vraćaju u WWII, ako igru radi Sledgehammer, onda nemam previše straha. WWII mi je nakon prvog Black Opsa najdraži Call of Duty i MP mi je odlično sjeo. Nakon dugo vremena se možda opet veselim novom Call of Dutyu.
weky Iskreno malo previše šaraju s CoD-om, pogotovo kad Cold War ispadne dosta lošiji od Modern Warfarea, a ovaj ni ne patchaju za next-gen.
deathwish Icek hoćeš reć da space nazi john snow te nije oduševio :! Giphy - angry game of thrones GIF
Fico weky Za multi ne mogu govoriti jer nisam nešto lud za online igrom, Siege mi je jedina takva igra. No kampanja je bila fenomenalna. Meni jedna od najdražih u serijalu.
Icek deathwish Kampanja je bila OK, ništa više od toga. Multiplayer apsoilutna katastrofa i abominacija serijala.
Nightyx Šteta, sa ovim warzonom su bacili u smece stari dobri multiplayer, koji se sve manje igra, sve manje se prica o njemu, mislim da je zadnji put poštena zabava bila u WW2, nakon toga sve nizbrdo i sve brzo zaboravljivo...
Sanader Prošlogodisnji COD je bio dobar i multi je bio dobar, prije toga godinama nisu imali dobar multi.