Recenzije uzimaju u obzir HDMI funkcionalnost. Ali kad gledaju kvalitetu slike, Sony je u prednosti. LG pokupi bodove zbog 4 utora naspram dva, zbog VRR i ALLM, zbog G-Synca i zbog mrvicu bržeg odaziva.
Ali kad se gleda kvaliteta slike općenito, kvaliteta slike u HDR-u i kvaliteta slike u gaming modeu, Sony je u prednosti. Znači, treba se samo pročitat cijela recenzija i treba se znat svrha TV-a. I meni osobno je kvaliteta slike uvijek najbitnija. Bitnija od smart mogućnosti, bitnija od HDMI 2.1, bitnija od cijene. Drugima nije, ok.
Ja znam da si ti imao loše iskustvo s XF ili XE serijom i sad svesrdno mrziš Sony i nikad neće Sony u tvoju kuću, ali neki Sony modeli su vrhunski. Neću ni ja reć - svaki je super. Nikad neću preporučit ništa ispod serije 9. Evo, neki dan sam tu na forumu preporučio Samsung za do 4000kn.
Pratim ovo dulje nego što neki imaju godina i nije mi problem biti objektivan i otvoreno reć što valja, što ne valja.
Edit:
I da, slažem se da je LG s C serijom trenutno best buy OLED. I da je svima idealna ulaznica u OLED svijet. I slažem se da je Sony skup. Ali je činjenica da je bolji. I to dosta bolji. Čekamo Panasonic novi. Btw, negdje sam čuo da je EVO panel u svim ovogodišnjim modelima, ne samo G serija i A90, već i C serija i A80. Treba to provjeriti.