Takoder jucer poceo igrat vrhunski platformer
It Takes Two
It Takes Two je genijalna igra. Sve je full sređeno i na mjestu, hrpa raznolikosti s jako stegnutim gameplayom u svakom segmentu i do kraja igre ne prestaje izvačit nove ideje. Nevjerovatno feel good igra, odlične priče VA i prezentacije. Baš kompletan paket, jedna od najboljih igara prošle generacije i meni posebno gaming iskustvo.
- Uređivano
resident_evil tocno to i moju zenu, kamera kamera kamera, stalno gleda ili gore skroz ili dolje, glavu bi si odgrizel ponekad.
Mislim da je igra ipak zalogaj previše za netkoga tko nije barem casual gamer.
resident_evil Stvarno se nadam nastavku ili novi IP na ovu foru.
Ja upravo najviše cijenim kod Hazelighta i Josefa Faresa što su prepuni ideja, nevjerojatno kreativni i ne rade nastavke. Trenutno su mi najdraži studio u industriji.
- Uređivano
Da da i najjače mi je ako negdje zapne malo duže. Pa se ja ponudim da pređem i onda ona poludi
@member mislio sam da će joj biti teže ali ide joj sasvim okej. Prije godinu dana igrali smo par sati Sackboy. I ona je u osnovnoj prije 100 godina igrala super mario i tako nešto slično. Ali nikako je ne bi nazvao casual gamerom. Prije bi rekao da je non gamer.
Sorcerer Indie developeri su daleko kreativniji od AAA developera i zbog toga bi AAA developeri trebali dosta toga naučiti od indie developera kako bi kreativan, a ne da samo rade nastavke, remastere i remake.
I ja bi volio biti indie developer da iza mene stoji Electronic Arts koji lopatom baca milijune dolara.
Baš me zanimalo što Hazelight sada radi nakon uspjeha It Takes Two-a. Znači s obzirom da je Josef propali filmski redatelj rekao je zajebi ti te igrice i dobio zeleno svjetlo za It Takes Two film i skupio ekipu za njega, između ostalih i The Rocka.
Bojim se da će ti jako brzo prestati biti omiljeni studio.
Jedno predobro, prezabavno i dirljivo iskustvo.
Vjerojatno najbolja coop igra koju sam ikad igral, sve dizajnirano da se prijeđe uz zajedničku suradnju.
Nisam praktički niš znal o igri… Lokacije su mi predobre (šteta išta odspojlat), mehanike zabavne i unikatne, "on rail" dionice kad se bježi od nekog jedan od naj dijelova igre.
One Goty nagrade nisu pretjerane, ovo stvarno treba odigrat. Online s frendom je jebeno, vjerojatno još bolje u couch coop-u, radi prcanja u miniigrama.
Miniigre su zakon, ima ih 5-6 kojima smo se rado vratili (i još ćemo), pogotovo Laser Tennisu. Njega smo bacili par partija pri skoro svakom paljenju.
Bilo je i dužih / napetijih partija od ove dolje, al svaka je gušt.
Jebeno dobra igra