maverick yakuza_stinger dobro ovo bas moras biti yakuza fan i odigrati prvu i 0 da bi znao ove meme, a vidim da rijetki ovdje uopce igraju taj serij. Da bi stvar bila jaca ta plavokosa baba je iz majima side misije (ako se ne varam) koju su mnogi mozda i propustili.
yakuza_stinger maverick znam da je u rvackoj tu side misiju igralo dvoje ljudi al sto da se radi... ... Nego da nastavimo. Fensi, fafaj ga Igre, odjebite
yakuza_stinger foggy kad se sjetim koliko para sam spizdio u zadnji model, mogao sam kupit pol Kamurochoa
foggy yakuza_stinger Haha, da, toliko para na sve te side pizdarije 😃 Najjači su mi Yakuza memei, svaki dan neki divlji iskoči 😃 Tko ih ne kuži, primite se posla i odigrajte sve igre i questove 😃
Zero foggy Tko ih ne kuži, primite se posla i odigrajte sve igre i questove Pa jel moguće drugačije igrati Yakuzu?: p Makar ovo s Y6 i klanovskim ratovima mi je pomalo krv popilo ako se ide na kompletiranje. A taj quest s utrkama autića je bio pomalo naporan tbh. Fora je što se lik kasnije pojavi i u Y6.