Tuhy Bit će to dugo toplo ljeto 🥰🥰 Pital sam svoje dal ćemo dobivat, čekam još odgovor. Ak ne, naručujem sa Shoptoa kad bude raspoloživo, ko što sam i Vanquish. Došlo je Day 1. Još kad bi i neki Steelbook bio... ❤️
master_x Ebalo ih Sigma izdanje.Priznam samo čisto izdanje Ninja Gaiden Black i Ninja Gaiden 2 bez te Sigme.Ali ajde kupit će se i to.NG 3 nisam nikad igral pa da se i to odradi.
Zero Sigme su barem donijele neka proširenja i poboljšanja, ali glupo je recimo što su u NGS1 izbacili neke stvari koje su bile u Black verziji. Sigma 2 je isto ok, tu su barem doradili neke propuste i dodali više sadržaja (modova) u odnosu na NG2. Očekivao bih da barem dodaju i opciju uključivanja krvi u NGS2. Kad sam reprizirao na PS3, baš to mi je nekako najviše nedostajalo.: ( Al da, obavezni materijal za nas nindže, kako god da okreneš.: p
pacov re-ci-klaza ali ja volim ninju gaidena ali mogli su ubrzati igru na 120fr. kad več mogu na xbox sx bist?
maverick pacov pa jel nije bila prica na forumu ako ne igras igru po izlasku da gubi magiju i da nis ne valja. Eto jos jedan razlog zasto ne trebamo remastere.
pacov maverick to nije istina je u rvcakoj nije lako dati 500kn za 1 igru pa neki igraju poslje ako nadju.