Ne, jer si izvukao dio citata, nisi replyao na sve.

member

Igra je jako CPU zahtjevna, open world tip levela, geometrija se iscrtava daleko.

Izgleda igrivo i kvalitetno.
Ovaj video ti bolje objašnjava stvari.

Igra se muči na jakim PC mašinama, PS5 jedino performance mode valja i drži stabilnih 60 frejma.

Odluka o eliminaciji PS4 je dobra odluka.
Netreba još jedan Deathloop2077.

Uzeo za 150 kn, ne znam kad ću stići igrati...bilo je jače od mene 😅

EDIT

Probao, na max detaljima, 1440p fps 100-140 uz upaljen DLS qualty, barem na ovom početku prvih 15 minuta. Fora početak...dobar ugođaj.

Fico Realno je. Pogotovo za isključivo next-gen igru. A ako je nešto neoptimizirano ne znači da dobro izgleda lol. Poanta je da nema nikakvog smisla zašto je igra recimo zaobišla PS4.

Ima smisla, napisao sam ti gore.
Preslabi CPU u PS4.

Igra dobro izgleda i tehnički je kvalitetna.
Ima specifičan art stil i pastelne boje.

Da, neoptimizirani je ružni drlog, kao što su bili i Dishonored 2 i Prey prošlu generaciju. Ako je nešto zahtjevno ne znači da automatski dobro i izgleda i iskorištava hardver kako spada.

Pa izgleda dobro, uopće nije loše, nimalo.

renda
A nisan stiga igrati
Zavrsija death door i nisan nista stiga paliti

A i nemogu se odluciti sto prije ovo ili guardianse

Bome dobre igre igras i dobre te cekaju, ja isto picim death's door, vrhunska igra, odi prvo guardianse tj odi prvo deathloop jer bus odustal za dva sata pa onda na miru na guardianse

renda
    Deaths mi je ok ali ne top kolike ocjene je dobio odigra jednom vise nikad.

Nakupilo se serija i filmova mora san to rjesiti onda cemo na igre

renda
    Evo krenuo za sad ne vidin od kud te desetke.
    Grafika je budimo iskreni loša, zajebite te price oko art stila ovo je jako lose za next gen. Čak se i ne izvodi bajno neman lipi osjecaj kratanja cak niti na 60fpsa, dok su druga dva graficka moda neigriva jer kad provas 60 nemozes se vratiti nazad.
    Igra ima levele koji su jako mali tako da me cudi zasto je graficki lose ja san ocekiva povezani svit di ides na te levele, kad ono odigras napravis misiju izades l loading biras novi level.
    U zadnje vrime san odigra bas dosta fpsa i ova igra ima najgore pucanje kontrola nije to to vidi se da je ovo rađeno za tipkovnicu i miš.
    Isto tako san odigra i pun k rogue lite igri i tu ova kaska jer jebiga tamo odes koliko daleko dodes a tu moras samo taj mini level rjesiti i ako pogines opet si na njemu.

Specificna igra koja gura svoje jos cu malo probati ali ne vidin kako se ovo more popraviti, vjerovatno zadnja moja igra kupljena od ovog studija.

Giphy - Heart Attack Close Call GIF by reactionseditor

Rekel sam ti, znal sam da nije za tebe

renda
      Moj savjet posudi probaj, ili cekaj jos veci sale

Pa ja sam ga kupil day one, meni je jebena igra

mjesec kasnije

Genijalna igra, nisam daleko gurao, još se igram, nekoliko loopova zajebao. Došao do Wenjie...

prvi loop izgubio usisavac i trebao sam se vratit. U drugom loopu ubijem pravu Wenjie od nijih 10, aplicirak rezidijum, naivno uđem u onu komoru i poginem. I uopće nisam ljut 🤣🤣🤣

EDIT:

Ipak nisam mrtav. Genijalno 😄
      11 dana kasnije

Završio. Dobra igra s Arkaneovim potpisom, ali po meni slabija od oba Dishonoreda.

Na početku osjećaj slobode prati doživljaj oduševljenja, ali ono kasnije splasne kada shvatiš da je sve predefinirano te da ne postoji način za dovršiti igru osim onoga kojeg su developeri zamislili. Do jednog trenutka sam čak zapisivao na papir što i kako odradit da ih pobijem sve u jednom loopu, što mi je praktički bio najzabavniji period igranja, ali najednom se sve pretvori u puko praćenje zadataka koje ubije igru.

Ne pomažu ni reciklirane lokacije od kojih nijedna nije odveć pamtljiva, a to je segment u kojem su Dishonoredi briljirali. U konačnici nije loša igra, zabavio sam se, a gameplay sam po sebi briljira, pogotovo akcijski dio. Ali teško se oteti dojmu da se radi o relativno zbrzanom projektu. Šteta, jer koncept je sam po sebi odličan.

Fenix da, tesko je nadmasiti Dishonored lokacije kad nije angaziran Viktor Antonov.

Krenuo sa igrom, prvih par sati je odlično u svim segmentima. Grafika, optimizacija, atmosfera, napucavanje, igrivost...

mjesec kasnije

40 sati u igri i neki dijelovi baš i nisu mačji kašalj....o trofejima da i ne pričam. Dosta mi je trebalo da služim neke stvari, ak ne rješavaš zadatke koje ti igra predlaže, sporo i zatvaraš loopove. Definitivno zvijer od igre, originalni gameplay, jako atmosferično...jebačka igra.