Rekao sam ja da ce to i kenja vrlo brzo biti free na epicu pa su neki govanca djelili koda im je krivo kad je nesto djabe lol

Kupljena i skida se
E samo da bude dobra

Tebi ne bude da ga jebes

Meni samo nije jasno zašto je ova igra isključivo next-gen. Izgleda odurno i nema nikavih kompleksnih sistema, potrebnih instant učitavanja i slično.

To je subjektivni dojam, ne argument.

Kada se koristi kao mjerilo je li igra last-gen ili next-gen, onda je argument.

Ne, jer si izvukao dio citata, nisi replyao na sve.

member

Igra je jako CPU zahtjevna, open world tip levela, geometrija se iscrtava daleko.

Izgleda igrivo i kvalitetno.
    Ovaj video ti bolje objašnjava stvari.

Igra se muči na jakim PC mašinama, PS5 jedino performance mode valja i drži stabilnih 60 frejma.

Odluka o eliminaciji PS4 je dobra odluka.
    Netreba još jedan Deathloop2077.

Uzeo za 150 kn, ne znam kad ću stići igrati...bilo je jače od mene 😅

EDIT

Probao, na max detaljima, 1440p fps 100-140 uz upaljen DLS qualty, barem na ovom početku prvih 15 minuta. Fora početak...dobar ugođaj.

Fico Realno je. Pogotovo za isključivo next-gen igru. A ako je nešto neoptimizirano ne znači da dobro izgleda lol. Poanta je da nema nikakvog smisla zašto je igra recimo zaobišla PS4.

Ima smisla, napisao sam ti gore.
    Preslabi CPU u PS4.

Igra dobro izgleda i tehnički je kvalitetna.
    Ima specifičan art stil i pastelne boje.

Da, neoptimizirani je ružni drlog, kao što su bili i Dishonored 2 i Prey prošlu generaciju. Ako je nešto zahtjevno ne znači da automatski dobro i izgleda i iskorištava hardver kako spada.

Pa izgleda dobro, uopće nije loše, nimalo.

renda
    A nisan stiga igrati
    Zavrsija death door i nisan nista stiga paliti

A i nemogu se odluciti sto prije ovo ili guardianse

Bome dobre igre igras i dobre te cekaju, ja isto picim death's door, vrhunska igra, odi prvo guardianse tj odi prvo deathloop jer bus odustal za dva sata pa onda na miru na guardianse

renda
      Deaths mi je ok ali ne top kolike ocjene je dobio odigra jednom vise nikad.

Nakupilo se serija i filmova mora san to rjesiti onda cemo na igre