Krenuo malo sinoć.. znači tu se doslovno radi o tome da ponavljamo stalno tu jednu misiju dok ju ne uspijemo riješiti u tom nekom vremenu?
Deathloop
Odigrao sam nekih sat dva i onako, fora je, ali mi i dalje pol toga nije jasno. Slažem se da su zatrpali igrača s informacijama na početku.
Samo igraj i sve bu ti jasno na kraju, genijalna igra.
Odustao nakon nekih 4h igranja. Jednostavno mi je prekomplicirano trenutno za moj način gejmanja i čekat će neka bolja vremena. Par dana ne igram i totalno ssm izgubljen u onom meni-u, šta trebam, gdje trebam, čitaj ovo, čitaj ono.. zanimljivo izgleda, ali ništa od toga za sad.
Dal ta igra ima kakve veze sa istoimenim filmom iz 2012?
- Uređivano
TITANXIS nema
Brijac i meni je to bio veliki minus. Arkaneove igre uvijek su imale tu veliku slobodu izbora i zbog toga ih obožavam, a Deathloop koji bi na papiru trebao biti slobodniji od svih dosadašnjih igara se na kraju svodi na križanje uvijek definiranog popisa.
Ako to možeš pregazit posatane dobra igra, sami ciljevi na mapama dovoljno su sandbox da se zabaviš, a po samom gameplayju to je i dalje odlična i tipična Arkaneova igra. Daj joj opet priliku kad budeš imao vikend u komadu za pregazit je
- Uređivano
Kupio sam je za neki sitniš na popustu. Stvarno me zanimalo jer su neke stranice igru ocijenile s čistom desetkom.
Igrao sam nekih 2-3 sata i baš sam razočaran.
Ne sviđa mi se setting, atmosfera, napucavanje mi je loše, neprijatelji kao od papira bez ikakve težine…
Ne razumijem koncept tih runnova? Par puta sam prekinuo igru i vrati me na početak pa ajmo cijelo područje ponovno.
Koliko vidim (nešto sam i guglao) bilo bi tu puno backtrackinga što inače ne volim.
Ne mogu pronaći niti jednu stvar koja mi se svidjela.
Odigrao sam 3 područja i moram se tjerati igrati.
Odustao sam i ozbrisao.
Isto. Ogromno razočaranje.
Odigrao nekih 20ak minuta i obrisao.
Pa eto, meni je početak bio spor, definitivno, ali sam ubrzo počeo uživati u igri. Svaki povratak je donio nešto, i bilo je zabavno ići iznova a na kraju i priča nije bila loša.
Meni je na početku bila odlična, samo što dalje ideš shvatiš da nema neke slobode i uglavnom moraš odigrati run onako kako su devovi zamislili.