sanzo Rekao sam ti da verzija za konzole jos nije bas ispeglana, ali obecali su uskoro patch i trebalo bi bit bolje.
Da, e. Ja sam se ureka jer cilo vrime govorim kako sam na ti sa tehničkim nedaćama i sl., al amo reć da se dosta toga promijeni nakon trećeg dana. Na gore. (Vjerojatno nisu testirali do tu. :/) Svejedno ne mogu prestat igrat. 🤷♂️
sanzo Thoughtsi kad ih jednom usvojis daju malo vece bonuse, recimo par bodova u neki skill, povecan level cap za neki skill ili neki specjalni efekt, npr. Malo novca svaki put jad aktiviras zelenu misao, ili malo xp-a svaki put kad se upali enciklopedija.
Zakon su thoughtsi. Pogotovo ovaj s novčanim bonusom za otvaranje enciklopedija. Prilično sam zadovoljan sa svojim novčanim stanjem. Kupuju se knjige i cigarete. Good stuff.
Al koliko je prirodno cijelo to napredovanje skillova i samog toka igre. Recimo, opet ovaj primjer s enciklopedijama. Ako si taj tip, naravno da je sasvim prirodno da želiš to, a igra to onda prepoznaje i nagrađuje te na način da ti daje novac za to, taj novac onda možeš (i najvjerojatnije hoćeš) potrošiti na kupovanje još knjiga koje, pogađate, nisu baš jeftine u ovom svijetu. Ali, kao što sam to već rekao, igra te prepoznaje. Na neki način te razumije i daje ti slobodu da se izraziš kako želiš.
Čovječe, kad napišem esej o ovoj igri, srušit ću internet. Ili sebe.