Cijenjeni forumaši i svi koji se tako osjećaju! Mene već znate kroz godine trabunjanja o igrama po raznim temama, a bome tu sam i za koju recenziju-dvije na portalu. Sad imam nešto dodatno ponuditi svim zainteresiranima.
Finalni Fantazisti je tjedni gaming podkast kojeg vodi moja malenkost skupa sa kolegom FrostFireFalcon. Svaki petak u 21:00h po našem vremenu strimamo podkast na mom Twitch kanalu, potom objavim snimku na Youtube kanalu dan-dva poslije. Dosad imamo 11 redovitih izdanja gdje smo se takli raznih tema; PSVR, rimejkovi i retro estetika, pričanje kroz igru, i možda naš najbolji kast dosad sa dodatnim gostom Legalistom, rasprava o MGS2. Pokušavamo odradit kast od sat vremena, a na kraju smo uvijek oko dvi ure!
U sklopu Fantazista pokrećemo uskoro i Game Club kao zasebnu rubriku gdje odaberemo jednu igru za odigrati kroz otprilike mjesec dana pa komentiramo na podkastu. Trenutno čekamo kolegu Falcona da završi Vagrant Story, naš prvi odabir. Također, svaki kast sadrži i preporuku jedne Dreams kreacije!
Naravno, inače strimam na Twitchu, u planu su i neki drugi projekti, no s obzirom da je ostalo na engleskom nema smisla ovdje to promovirati. (Strimovi za portal su nešto drugo, potrudit ću se da i toga bude. 😉 )
Toliko zasada, nadam se da ćete navratiti bilo na strim ili playlistu u komentarima. Pridružite se!