state of play je bio smece, ne trebamo se zavaravati ali barem je realno kratak. kena standardno dobro izgleda, returnal me isto pomalo privlaci iako to i nije tip igara koje inace igram jos mi je iskreno kul sto novi oddworld dolazi direktno na ps plus. mislim da state of play nije nikad ni zamisljen da se na njemu predstavljaju velike AAA igre, mislim da ce to uvijek biti za sony E3 ili game awards.
Sorcerer da, oni su bas cudo, pocnu svaki direct s novim likom za smash bros, ovaj puta je to neka zenska za koju nitko normalan nije nikad cuo ali ipak je dovoljno bitna da nas zamaraju s time punih 6 minuta onda slijedi jedno 30 minuta opskurnih japanskih igrica koje nikad nitko ovdje ni nije igrao. za kraj ostave heavy hittere ovaj put je to bila zelda igra izdana prije tocno 10 godina. igra nekako izgleda danas vjerojatno i ruznije nego prije ali nema veze nintendo fanovi ce rade volje iskrcati i za to novih 60€ jer jbg nintendo je to. animal crossing je zadnja velika nintendova igra a da nije remaster ili reizdanje a izdana je prije godinu dana a nintendo se ovdje slavi kao nesto nevidjeno. svakom svoje ali daj ajmo ostati malo i realni.