Fico
Ne. Ti ne odlučuješ kakav je doživljaj neke igre nekome. Kako netko doživi igru je pojedinačna, posve individualna stvar i nitko ne može nekome reći kako nije doživio igru kako je trebao. Ne postoji ispravan način za doživjeti igru. Postoji onaj koji odgovara toj osobi.
Ko je rekao da ja išta odlučujem? Hahhaha...znači strašno. Pa ja samo govorim SVOJE viđenje. To što se ti ili netko treći ne slaže s tim meni ništa ne znači. I nije sada da tu prevladava 100% mišljenje o tome. Jasno se vidjelo što Weky kaže (ako ne trola), Fenix i slični. Znači JA nisam jedini, već i drugi to misle i kuže što želim reći.
Nemoj zaključivati u njihovo ime zašto im igra nije opravdala očekivanja. Nije svaka osoba koja je odigrala TLOU 2013. bila oduševljena i govorila da je najbolja igra svih vremena.
Ko je to rekao? Ali, hoćemo li se praviti da nije barem 90% igrača reklo da su oduševljeni s igrom ili ćemo imati straw man argument?
To je potpuno subjektivna stvar i forsirati priču o tome kako se na "pravi" način doživljava igra i da oni to ne mogu nikada doživjeti je omalovažavanje igrača.
Joj, grozno. Give me a break.
NE MOGU. To je MOJE mišljenje. Kraj rasprave.
Valjda imam pravo na mišljenje, bez da se to isto viđenje ne pokušava iskriviti, kao što ti sada radiš?
I kada mi netko krene pametovati da ja nikada neću moći doživjeti igru onako kako je zamišljena, to ne mogu shvatiti nikako drukčije nego elitističkim govorom s visoka.
Shvati kako želiš, meni je sve ok. Ja nisam skakao na tvoj post i govorio kako si ti u krivu, te kako je TVOJE mišljenje krivo i prozivao te nekim elitistom ili sličnim nazivima. Mene to apsolutno ne tangira ni malo.
Tebi nije isto. I ti misliš da je jasno da pišeš u svoje ime, ali sve postavljaš kao da je to općeprihvaćeno pravilo
Mislim da smo već utvrdili da je to MOJE mišljenje. Opet, ovo je MOJ profil, JA pišem SVOJA mišljenja, viđenja i slično. Kao što i TI pišeš isto. Moje mišljenje NIJE objektivno, ali nije ni tvoje. Tako da je rasprava besmislena. Ja sam jasno objasnio što ja mislim s tim.
Baš me zanima da li tako starijim ljudima ili npr. svojim starcima kada kažu "ehh, moje dijete, ja ne bi naše vrijeme mijenjala za vaše, nama je bilo vrhunski, znaš kada je ova Oliverova pjesma izašla..." i ti onda kažeš "a pa znam, čuo sam tu pjesmu od Olivera, baš je dobra, pa baš sam neki dan preslušao sve to, kužim što želiš reći, ali to mi je malo ono...elitistički kada kažete da je vama bilo bolje, a mi to možemo i sada slušati..."
Ali zapravo NE KUŽIŠ. Zašto? Zato što je to nostalgija, memorija iz tog vremena TIH ljudi. Nije isto.
Možeš ti pogledati utakmicu sa Svjetskog 98', ali jebiga nije isto. Mogu sutra i moja djeca gledati Svjetsko 2018, ali u TOM TRENUTKU to je bilo to. Nema šanse da je to ista stvar TADA i SADA.
Naravno, ovdje govorimo o igrama, treba pojednostavniti, što već i jesam, ali očito postoji gluhi telefon.