Legendary_Hero Ajde onda da ga obradimo. Igrao sam, naravno.
Hajime Kojima (Nije Hideo!)
Čovjek koji je prste imao u raznim novijim Star Oceanima (koji mi nisu baš neka klasa) - Star Ocean: The Last Hope (2017) (Assistant Producer), Star Ocean: Integrity and Faithlessness (2016) (Development-side Producer), Star Ocean: The Last Hope - International (2010) (Assistant Producer), Star Ocean: Till the End of Time (2004) (Assistant Producer)
Xenoblade Chronicles X (2015), (Producer), XenobladeX (2015) (Producer)
XenoX mi je jedini kojeg još nisam odigrao. Wanzeri i pizdarije, ne znam što točno čekam... Ah da, port s WiiU-a kojeg ne mislim nabavit. I ne mislim emulirat.
Infinite Undiscovery (2008) (Producer)
Bio mi je super, na početku drlj, ali kako se igra krene razvijati, tako me primila i skucao sam 120+h u nju. Post-game pređen, sve živo odrađeno, bio je gušt. Akcijski JRPG koji je baš nekak pogodio taj akcijski dio da ne bude dosadan. I feel, i sve, pasalo mi je. Nije neka 9+ kvaliteta, ali solidna 8 rekao bih da je. Makar je dugo prošlo, ali bio mi je dobar.
Valkyrie Profile 2: Silmeria (2006) (Co-Producer)
Radiata Stories (2005) (Co-Producer)
Odličan JRPG koji mi je sjeo, a nisam mislio da će biti tako. Ne sjećam se više priče niti detalja, ali bio je okej.
Ostatak repertoara ovog čovjeka:
Robot Alchemic Drive (2002) (Assistant Producer), Lufia: Curse of the Sinistrals (2010) (Producer)