Developer: Vicarious Visions

Izdavač: Blizzard

Žanr: Action role-playing, hack and slash

Platforme: PC, PS4, PS5, XONE, XSX, NS

Datum izlaska: 2021.

Diablo® II: Resurrected™ is a remastered version of the quintessential action RPG Diablo® II. Pursue the mysterious Dark Wanderer and fight the denizens of hell as you uncover the fate of the Prime Evils Diablo, Mephisto, and Baal, now in up to 4K (2160p) resolution on PC.

Više o igri na službenoj stranici:
https://diablo2.blizzard.com/en-us/#

Prestigao si me.... tsk tsk tsk.

Stavi neki dobar cover please

Šta je ovo još jedan remake? Jeri sam ja kupio PS5 da igram remastere i rimejkove? :/

Izgleda baš užasno. Drveno i amaterski.

To je kao ono kad ti Youtube predloži nekakav amaterski remake Zelde u Cryengineu, pa izgleda kao da se dijete zaigralo.

[unknown] Isto kao i četvorku.

Izgleda genijalno. Neočekivano dobro.

Ali zato novi Diablo IV video izgleda užasno.

herc kad uletim sa amazonkom bacim javelin i nestane mapa 5 ekrana iza. To je posao!

Nadam se samo da dobro znaju što rade...

Ne treba im novi WC III Reforged!

Savršeno. Nisu ništa dirali, osim tehničkog aspekta kod kojeg će se se također moći napraviti switch na staro u bilo kojem trenutku.
    Igrat će se na launchu.

Jel ima popust za nas koji već imamo original i ekspanziju?: p Izgleda prilično dobro, nabacio bih još jedan run s Necrom.

Zero Mož mislit,Activision je to sve.Tu nema nikakvih popusta na imatelje orginal verzije.Isto kao i EA za Mass Effect trilogiju.

herc ne radi ista ekipa, ovi koji rade su zasluzni za THPS 1+2, koji je vjerojatno najbolji remaster neke igre ikada (ak mene pitas)

PC Specs

Minimum Requirements

CPU: Intel® Core i3-3250/AMD FX-4350
      GPU: Nvidia GTX 660/AMD Radeon HD 7850
      Memory: 8 GB RAM
      Storage: 30 GB
      Resolution: 1280 x 720 (720p)

Recommended Specifications

CPU: Intel® Core i5-9600k/AMD Ryzen 5 2600
      GPU: Nvidia GTX 1060/AMD Radeon RX 5500 XT
      Memory: 16 GB RAM
      Storage: 30 GB
      Resolution: 1920 x 1080 (1080p)

Dobro ovi zahtjevi su baš besmisleni cirkus. Radi se o remasteru s 3D layerom.

fejspalmam se.
        Isuse vas dvojica se fakat ARPG njubare
        @foggy @weky originalni diablo se vrti u lošoj rezi sa 30 fpsa i sa najmanjom mogućom količinom efekata od spellova i aura.
        Ovo ima potpuni revamp tekstura, visoku rezu, visoki fps, spellove koji izgledaju kao spellovi a ne bitch ass 2d spriteovi od 5x5 pixela.
        Treba sve to proračunati i progurati u grafu. Kad svaki corpse explodira, padne hrpa itema, kad se svaka explozija prikaže odjednom...
        I onda stavi količine neprijatelja koji jedan ARPG može imati :-)
        sve to treba progurati kroz cpu i gpu. Nije ti ovo SP igra.

nemojte se brukati.

foggy sramotno visoki zahtjevi za jedan Diablo. Tko zna možda bude RT ubačen 🤣