stitrek moschus Sad ide ludilo do Bozica… Pretpostavljam 100tka pa onda pad a dalje cemo vidjeti. Market Makeri koriste algoritam i predsjednicki hype a male ribice pomažu podizati cijenu te ce biti dobar exit liquidity kad bude veliki pad koji ce opet Market Makeri aktivirati…oko 90k se ulazi u short pozicije, kupovati (long) iznad 80k nema smisla osim za kratke trejdove.
deathwish chono eh da se nisam oženio i kucu kupio bi ozbiljno, ovako par k uloženo i jos koliko stignem sakupiti.
Brijac resident_evil ali ne znam kako ga izvaditi i dal se uopće može. Tvrde neki da se to ne može, ali Zero vam tvrdi da se to može 😆
buz Imam 3500 tog sranja, s tim da nemam aplikaciju valjda zadnje 2 godine uopće. 😂 Ne kužim kaj sad s time, vrijedi li to išta ili ne? Što trebam uopće napravit.
Brijac Negdje piše da je jedan Pi vrijedan preko jednog eura, a onda kad upišem koliko vrijedi 5000 Pi-a izbaci mi tipa 250-300€.
resident_evil renda Stvarno? A na koju foru si uspio prebaciti pare? Nudi ti se na toj aplikaciji upite za iban ili?