escoban stitrek Trenutno sam se vise navuka na ove dionice puno mi je zanimljivije to pratit, jer bitcon mi je doslovno kocka pojma nemam zasto rastu zasto padaju… Steta sta vise ljudi ode nema dionica da vidim sta imaju u portfoliju
stitrek escoban Bitcoin je odlicna investicija, ali trejdanje sa njim je puno bolje jer dosta varira. BTC je dosao na ETF nedavno i ukljucili su se veliki igraci, ciklusi su sada od 3-4 godine a kroz godinu dana ce ici i preko 70k.
escoban Nvidia nakon fenomenalni kvartalni brojki opet skocila za 12%, o boze vrati me pola godine unazad da prodam kucu i kupim dionice 🤯
stitrek escoban Iza Btc-a je na redu AI a onda robotika, AI je tek krenuo prema boom-u i bit ce prisutan u sve više industrija isto kao i "alternativni" Btc kad krene CBDC…
Skellington BTC srušio ATH koji stoji od 2021., logično mjenjačnice crashale u tom trenutku no portfolio dugo nije izgledao tako fino. 😃
Brijac Skellington BTC srušio ATH koji stoji od 2021. ATH je bio preko 63 tisuće eura tako da nije srušen.
moschus Zero Neka kreće, samo ne dirajte naše grafičke kartice Mislim da je majnanje na "kucnim" grafuljama lagano proslost ali kazu da ce im cijene narasti zbog AI treninga :/
zontra moschus Tako je, 69k je ATH. Kako je jučer krenulo mislio sam da će past već tad, ali i dalje očekujem ubrzo. Možda kroz 10-tak dana.
stitrek escoban Prodaja obavezno prije ATH, jer ce opet ici dolje da bi se odradio pump iznad ATH, BTC je vec na ETF a mogao bi i ETH, BTC postaje polako digitalno zlato ali bit ce divlja vožnja i padova do nekih 40K prije nego bude islo ka 100K.
moschus Fenix Kako to sad ide? Hoće li povući i sve ostale kripto za sobom? Uglavnom ide BTC pa ETH pa veliki altovi i na kraju mali altovi, meme coini i sl. ali naravno da nema pravila, ipak se radi o cryptu 😅 Za malo manje od 2 mjeseca je halving i jako me zanima sto ce se dogoditi.
stitrek Skellington Ne znam dal negdje krivo gledam ali meni tu piše ATH 59.9k€ ili mi neš promaklo? € i $, Trading View je odlicna aplikacija za pracenje.