Veliki fan Warriors serijala koji pratim od Dynasty Warriors 3 kojeg sam sam zasigurno igrao više od 200+ sati i koji me je zapravo i upoznao sa hack and slash žanrom. Nakon Dynasty Warriors 3 odigrao sam Dynasty Warriors 4 Empires, Dynasty Warriors 5, Dynasty Warriors 5 Empires, Dynasty Warriors 6, Dynasty Warriors 7, Dynasty Warriors 8 i Xtreme Legends, Dynasty Warriors 9.
Od Samurai Warriors edicije odigrao sam Samurai Warriors Xtreme Legends i Samurai Warriors 2, te Warriors Orochi naslov koji Dynasty Warriors i Samurai Warriors spaja u jednu igru.
Tako da je ovo odlična novost pogotovo što već duže vrijeme želim nabaviti Samurai Warriors 4, tako da ga sad mogu u miru preskočiti i čekati najnoviji naslov.
Nadam se samo da će friendly AI biti od koristi kao što je to bio slučaj sa počecima serijala osobito Dynasty Warriors 3, Dynasty Warriors 5 i Samurai Warriors 2 gdje su Vaši suborci uistinu se borili i pomagali Vam u borbama, što nažalost od Dynasty Warriors 6 pa nadalje, s velikim naglaskom na DW7 i DW8 gdje AI je gotovo beskoristan i sve je zapravo na Vama.
Također moderan dizajn gameplaya sa manjim modelima likova i fluidnijom akcijom ne odobravam previše, nego također bi preferento odigrao Warriors naslov koji se bazira na sporijem gameplayu, gdje gotovo kao u Niohu svaki random neprijatelj Vas može eliminirati (To je bio slučaj sa starijim naslovima koje sam naveo), a ne samo neprijateljski generali.
Kakav god finalni proizvod bio, iščekujem kvalitetan naslov koji pruža adrenalinsko Warriors iskustvo.