Dvojka je i dalje najbolja hack n slash igra ikad napravljena, stojim 1 kroz 1 iza toga.
Na Masteru je bilo patnje na 3-4 nivoa (konkretno, na 4-5checkpointa...1 grab znači instant smrt, a fightova pun qurac), al sve je prelazno za bilo koga tko je riješio PS3 verziju i voli ove igre. Novim igračima će bit jebena patnja, ali isplati se savladat igru.
Bossove ionako znam napamet, to je najmanji problem u cijeloj priči. Doći do njih na tih par mjesta...isusa ti...
Prvi nivoi sa nerazvijenim oružjima su za popizdit, a chapter challengi na Master su olakšani jer imaš sva oružja razvijena, al nemaš dovoljno essencea za kupit health iteme, pa treba pazit.
Tag misije nemaju ni blizu onaj osjećaj satisfakcije kao na PS3. Većinu se prijeđe jednom i nikad više nemaš volje za njih.
Master 3, Ultimate 1 i 2 su jedine kojima se vraćam jer su jedine koje se prelaze s guštom. Malo nabijanje scorea na ranglisti, malo eksperimentiranja sa bossovima da vidim kaj mogu.
UN1 i UN2, dvije najteže u PS3 su ovdje brutalno nerfane kako bi bilo moguće prijeć sa AI-om.
I dalje zajebane, treba znat bossove, ali imaju manje healtha i AI stvarno odlično odradi posao.
Realno, AI je ipak podosta bolji u odnosu na PS3 verziju, u nekim misijama stvarno pomogne, u nekima je blesav u pizdu materinu, a Mentor 5 i Master 2 (uz prijelaz na Master) su platinum breakeri.
Dvije misije koje su u PS3 verziji sa online coop partnerom bile smijeh ovdje su koma radi bossova kojima health uopće nejde dolje, AI je mutav, a tvoj health pada za pola ak te boss okine.
Prešo ih, al nebi ih ponovio za ne znam što....radije ću još 20x riješit UN1
Uglavnom, ostao mi najdosadniji dio, prijeć igru i chapter chalenge na acolyte (normal upravo prijeđen), i dobit Master rank na tim težinama na chapter challengima.
Miksam oružja da bude zanimljivije, al dosadno je, nema nikakvog izazova nakon Mastera i tag misija.
Nevezano za nabrojane mane, NGS2 je kralj žanra.
Riješim nju, pa idem na jedinicu pa na trojku.
Nije baš savršeni prijelaz, al popravit ću.