crowizard koja još oružja preporučujes da su dobra?
Kak i Sanzo veli, Dual katane su najbolji izbor. Za ribice nema bolje od Flailsa.
U dvojci su mi katane, lunar staff, Flailsi i talonsi top izbor. Za jedinicu nemrem baš 100% tvrdit s čim sam najviše igral osim s DK. Mixal sam, al DK je bio prvi izbor.
Izuna je oduvijek OP trademark potez. Nemoj abjuzat, bar ne zasad. Na Masteru će itekak pomoć.
Mislim da iz grabova možeš izać na nižim razinama težine ako mashas sa gljivom (tak je na dvojci). Na Masteru ništa, praktički instant death. Obicno idu u grab potez kad ih dekacipiraš (nogu il ruku), to ćeš naučit da ih ili odmah dovršiš ili se makneš ili ih stunnaš shurikenom il izbjegneš kad krenu u taj pokret (opet, većinom govorim kak je u dvojci, al i u jedinici je slično). U trojci su najviše grab happy, tamo sam znao izludit.
Rachel je koma u obje igre, nepotreban dodatak. Ayane u NG2 i NG3 je druga priča. Odličan moveset.
Bossovi u NGS1 su mi tak tak. Samo su Doku i Alma pamtljivi. Ostali su srednja žalost uz poneku iznimku. Dvojka, premda ima par bezveznih gimmick bosseva je ipak dosta bolja što se tiče onih par glavnih.
crowizard Kažu da se NGS2 i NG3 puno bolje drže.
NGS2 je ponajbolji hack n slash ikad, al NG3 (Razors Edge) ga šije po fluidnosti i brzini fighta te broju poteza, makar mi je dosta trebalo da si to priznam 😃.