Sony je potvrdio da razvija službenu aplikaciju za igranje na daljinu za PC.
PlayStation 4 Remote Play stiže na PC
Fora! Samo čudno da je i u ovome MS pretekao Sony.
Slažem se. Sony se je previše opustio nakon vodstva u ovoj generaciji.
Pa nije Sonyu bilo potrebno u nijednom trenutku... MSu je sve potrebno.
Kada su prvi rumorsi izašli za stream sa PCa na Vitu onda trebaš iskoristiti momentum oko toga i to su napravili.
Pa kažem, MS je super aktivan u zadnje vrijeme i stalno su korak ispred Sonya.
Još da i Nintendo to omogući pa mogu sve tri konzole streamat preko PC-a dalje na drugi TV kada cura zaposjedne glavni TV.
Kad to dođe baš budem se igral s tim streamanjem. Živo me interesira kako će to radit na velike udaljenosti! 8)
Pa kažem, MS je super aktivan u zadnje vrijeme i stalno su korak ispred Sonya.Ma super sve to, ali Sonyu ovo ne znači ništa...
MS prodaje Windows i to je bila jedna od opcija da lakše izreklamiraju novi W10, a XOne nema ništa slično kao PS4 da omogući Remote Play kao što to možeš, kada kupiš super jeftin PS TV od 300 kn i priključiš ga na drugi TV i možeš streamati PS4 igre gdje god želiš.
Isto dobiješ i mogućnost igranja PS Vita igara kao i PS1 i PS2 igara na PSTV. Za 300 kn.
Isto tako da imam XOne u kući vjerojatno ne bi koristio stream opciju jer zašto bi se tlačio sa netom i manje kvalitetnom slikom, ako mogu odnijeti konzolu i priključiti na nekakav monitor u drugoj sobi, ako baš ne mogu u nekoj specifičnoj prostoriji?
Ne kažem da je loša opcija već je jedan PS TV puno napredniji i daje puno više od toga.
Sony neće prodati više konzola ili će profitirati od ovoga jer ovo rade vjerojatno da bi neke druge spriječili da rade malverzacije kao i onaj lik što je želio prodavati svoj neki software.
Pa kažem, MS je super aktivan u zadnje vrijeme i stalno su korak ispred Sonya.Ovo je manje bitno od remote play-a na viti ili mobitelu kaj Xbox nema
Recimo ja imam i PC i konzolu u istoj sobi tak da mi to bas nist ne znaci ,a znam da nisam jedini.
Nekome ce koristit , al da je to funkcija oko koje se Sony trebo grcit.. nije.
Sony je uvijek korak ispred sa ekskluzivama,a to je ono najbitnije tak da moze MS napravit ne znam kaj kad igre prodaju konzole, a ne ovakve stvari.
Al ako pricamo u pogledu mogucnosti nasih konzola, onda se definitivno moze konstatirati da se tu MS puno vise trudi.
Nexus - razumijem sve što si napisao. Samo sam primjetio da se MS jako puno trudi u zadnje vrijeme, jer ih tržište i Sony na to tjeraju.
Al ako pricamo u pogledu mogucnosti nasih konzola, onda se definitivno moze konstatirati da se tu MS puno vise trudi.Pa to stoji. Isto tak se Sony trudil sa PS3.
Tak to ide.
Samo velim nemre to nadomjestit ekskluzive i kolicinu igara gdje Sony debelo vodi.
sdf
Nexus - razumijem sve što si napisao. Samo sam primjetio da se MS jako puno trudi u zadnje vrijeme, jer ih tržište i Sony na to tjeraju.Skužili smo se :-)
Pa normalno da ste se skuzili. Jedni i drugi to rade iskljucivo zbog trzista. Nece bit bolji jer su, eto, odlucili postati dobre kompanije i sluziti nama, a ne gledati financijska izvjesca :)
Pa normalno da ste se skuzili. Jedni i drugi to rade iskljucivo zbog trzista. Nece bit bolji jer su, eto, odlucili postati dobre kompanije i sluziti nama, a ne gledati financijska izvjesca :)Pa sony od ovoga ne moze profitirati.
Sonyevo trziste nije pc kao sto je ms-u koji prodaje software direktno i to im dobro dode za marketinške svrhe također.
Ovo se IMO ponajvise radi da bi sprijecili likove koji bi pokusali prodati svoj nekakav alternativni software.
Nisu ludi da ovu aplikaciju naplaćuju jer je ne bi nitko ne bi kupio.