Deadwalker
Br1 igras na PCu pa sa te strane virujen da igra izgleda prekrasno jer i tu ima jako jako male momente di dozivi bljesak
Na igri pise da je ps5 pro nadograđena a u opcijama nigdi pro nadogranje nego kao znate mismo nadogradili ona dva moda sto postoje jedan je grafika koja ne izgleda nista bolje od performance moda a u 30fpsa je i neigrivo je.
Performance nije u 4k i u daljini je mutno ima i popupa a kad se loadas u podrucje ili koristis fast travel onda i zatrza.
Bas da je to moc ps5 pro konzole u igri koja je hodnik za hodnikom plus malo veci hodnik nebi reka nego cista nesposobnost ali ajmo dodati da smo podzali ps5 pro jer nema puno igri koje podrzavaju pro pa ce se igra prodati.
Isa san cak i malo guglati zasto je grafika losa pa citan da su i sa updateovima sjebali neki kazu da im je igra izgledala bolje na obicnom ps5 nego sad na ps5 pro nakon updatea.
Br2 prica je ocajna sa nicim nije zanimljiva niti me sa icim vuce viditi sto ce se desiti.
Br3 razgovori su debilana samo takva.
Br4 borba na vecim tezinama je neprijatelji su spuzve wow kako super bas osvjezavajuce.
Br5 ovo mi je takav korak unazad od DA Inquisitiona da iman osjecaj kako igran 20g staru igru koja je dozivila remaster.
Ja san se ovoj igri i radova tek je opalo radovanje nakon recenzija.
DA Inq mi je bio super igra nije bio skroz open world ali je imao velike mape i sa gustom je odigrano
Ajme nesmin zaboraviti spomenuti prekrasne zagonetke za otvoriti vrata tocno kako smo igrali prije i kako dolikuju jednom remasteru steta sto ovo nije remaster