Ovo je rađeno u blenderu ali zbog škakljivih djelova stavio sam ovdje pa kad već ima NSFW tag.
Nekoć davno dok nije bilo današnjih automobila u ruralnim područjima konju su natovarili neki teret i zavezli za kitu i on je to morao vući i tako su određivali konjsku snagu. 😆 1 konj koji je mogao vuči svojom kitom frtalj svoje težine bilo je 1KS. Svaki puta kada vozimo svoje auteke onda se možemo zamisliti nad jadnim konjekima šta su morali otrpjeti za tehničku specifikaciju. 😆
To mi je odavno ispričao moj instruktor vožnje, bio je zajebant pa jel to istina ili nije ne znam ali svidjela mi se priča.
Ovo je slikovni prikaz kak bi to izgledalo, nije konj u pitanju ali nek bude kao konj i pun hamper zamišljene vode (nisam je napravio)
Čovjek ima facu kao crnac, tak ispalo slučajno pa sam ga morao pofarbat u nutela boju. Mornarsku kapicu sam mu naknadno stavio da ne bude gola glava jer kosu mi je malo teže napravit sa mojim mizernim hardverom.
Trebao je to biti neki goli akt poput nabildanog atlete ali nakupina mišića bi mi izgledali kao natečeni čovac.