Pa više njih po manjoj cijeni, manja je i potrošnja. Na to sam mislio.
Nvidia RTX 3060, 12 GB, 13 teraflopsa – 330 dolara
mislim da neće ništa biti dobro za minere kad uzmeš u obzir da pada etherium
uglavnom. bit će dobra ova 3060 sa 16 gigavrama samo isključivo kad nvidia bude podržavala SAM.
fensisuperstar *12 GB
- Uređivano
chono7 isti vrag. Nes koristit ram skroz bez sama. I to opet ako devovi naprave sam optimizaciju. U nekim igrama gubis fps
pacov pa veća cijena od ps5, a i bolje performanse ?
chono7 I to nije samo slučaj sa PS5/XBXsX nego i sa prethodnim generacijama konzola (PS 3 i 4, XBX, XB360), sve su u vrijeme izlaska hardverski bile na razini medium range PC-a. Jedino što konzole izvlači je dobra balansiranost igara, lakše je optimizirati igru na jednom komadu hardvera nego na tisućama različitih konfiguracija PC-a.
elijas ali to je isto bilo i za to vrijeme. Danas se može izvući puno više na PCu od hardvera nego što se moglo prije.
Samo uzmi Doom Eternal. Igra koja je toliko dobro optimizirana na tom Vulkanu da fakat izvlači svaki gram iz hardvera.
Ovaj pacov svaku vijest zaspama s istim sranjima.
- Uređivano
Kak nije dostupan?
Kolega gledaj performanse.
Pusti sad što je to RDNA 2.0 ako PS5 ima iste performanse kao RX 5700.
Imaš youtube i pogledaj.
Nebitna je arhitektura.
Reci mi kaj to RTX 3060ti nema recimo a daje bolje iskustvo nego Series X?
Dostupna je za kupnju.
Konzole su trenutno space shuttle za prosječno računalo sa Steama. U trenutku kada je 40% gamera i dalje na 4 jezgre i dominantna su skupina, dok je skoro 70% na 1080p uz svega 26% igrača s grafičkom od barem 8 GB (da ne idemo dalje, pogotovo na područje SSD-a) besmisleno je povlačiti paralele s nekakvim mid range PC-om kakvo nema ni većina gamera. Dizanje standarda je ono što je bitno i to je letvica koja će se sada dizati, uključujući i nove konzole.
Nexus bit će ti ista cijena kao što je ovdje plus minus 5% ovisno kako etherium raste.
https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-3060-ti
da sad naručim za tjedan tjedan i pol dobijem čak i ako piše da je nedostupna. Opušteno ima gdje kupit.
Bilo kakve paralele su trenutno besmislene jer se ne može kupiti nova konzola, niti grafička. Ljudi koji su pak uspjeli nešto nabaviti, čine premalen postotak za nekakve smislene usporedbe (: