Heat pa neka su meni ne smetaju ni 1%. dvije legice su mi hercegovke i legende su. dvojno drzavljanstvo je meni bezveze, uopce ne gledajuci na slucaj balkan jer znamo da je to ovdje komplicirano i normalno da ne mozes i ne trebas hercegovcima uzeti hrv dzavljanstvo kao i mnogim bosancima. krivo si shvatio i ne uporedjuj me sa ljigama sa indexa i slicno.
nisam ti ja ni domoljub ni hejter svoje drzave, ali ove jebivjetre sto odu u inozemstvo i tamo se busaju da su rvati ovi oni, a kad se vrate u svoje zemlje onda prosipaju pamet kako je u inozemstvu i kako su balkanske zemlje zaostale ili kad igra rvacka je najveci rvat, a kasnije jebe mater cjeloj drzavi mi idu na jetru. kako vjetar puse tako se okrecu, a dvolicnost ne volim pa bi mu radije uzeo pass i roknuo mu ga o celo jer nije vrijedan da ima nijedan, a ne dva. na to sam aludirao i nisam u svome prvom postu ni pomenuo hercegovce lol.
tih osam osoba su prije svega LJUDI kojih tragicno vise nema, a tek onda hercegovci, bosanci, hrvati i sta ti ja znam sta vise.