Povratak u (neonsku) prošlost.
Recenzija | Need for Speed (2015)
evo i druge recenzije danas.
Korektna recenzija solidne igre koju ću vjerojatno kupiti prilikom nekog većeg popusta. NFS jest malo ustajali serijal i ova suvremena verzija Undergrounda unjela je dašak osvježenja. Ali ovo nikako nije reboot serijala niti ikakav povratak korijenima. NFS Underground je bio sedma po redu igra iz NFS serijala (i to ne računajući spin off igre poput V Rallya i Motor Citya). Ne možemo govoriti o povratku korijenima ako se vraćamo na sedmi nastavak već eventualno ako se vraćamo gameplay mehanici koja je karakterizirala prvih nekoliko nastavaka što ovdje nije slučaj. Ovo je solidna obrada Undergrounda i neka na tome ostane.
Previsoka ocjena za realno nedovršenu i prosječnu always online igru.
Ambivalent_
Mislim da nisam napisao da se vraća korijenima Need for Speed serijala, već ovoj trojki (U1, U2, MW) koja je bila izuzetno popularna prije desetak godina. Zato je i bio poduži uvod o Undergroundu. Ljubitelji te tri igre bi u ovome mogli uživati (ako progutaju always online). Ostali kojima više paše Driveclub ili Forza, neka igraju to.
Ambivalent_Moj post je bio primjereniji općoj temi ove igre jer sam se prvenstveno referirao na glas u gaming communityu koji prati ovu igru kao svojevrsni reboot serijala. Ovo jest reboot Undergrounda dok prvim nastavcima mnogo više nalikuje igra poput DriveCluba.
Mislim da nisam napisao da se vraća korijenima Need for Speed serijala, već ovoj trojki (U1, U2, MW) koja je bila izuzetno popularna prije desetak godina. Zato je i bio poduži uvod o Undergroundu. Ljubitelji te tri igre bi u ovome mogli uživati (ako progutaju always online). Ostali kojima više paše Driveclub ili Forza, neka igraju to.