Mislite li da postoji mogučnost da developeri u postavkama ponude dva graficka moda. Defaultni, igra kakva je u originalu, prilagodjena za klasicno igranje pred televizorom i PVR mod s drasticno srozanim vizualima za VR headset.Al kako god, moramo prvo dobit potvrdu kakav se procesor uopce nalazi u PVR, odnosno koliko ce kalkulacija preuzeti na sebe da rastereti konzolu.
Mislim da bi razvijanje 2 grafička moda u praksi bilo previše zahtjevno i skupo te da toj opciji ne bi bili skloni niti 1st party developeri, kamoli tek developeri multiplat igara. Eventualno ako bi igre u nekom od svojih modova nudile i posebne levele prilagođene za VR (slično kao što je nedavno DriveClub prezentiran u VR izdanju). Sve i da se naprave igre koje se u cijelosti mogu igrati u standardnom ili VR modu, mislim da bi standardni mod izvukao deblji kraj jer bi se prvenstveno moralo osigurati mogućnost da se igra može izvoditi u VR prikazu te da bi zbog toga patila optimizacija za vrhunsku grafiku. Uostalom, vizualno najimpresivnije igre gotovo uvijek se izvode u 30 fps-a a tu nema govora o podršci za VR za koji je goli minimum nativnih 60 fps-a (dakle bez nekih vizualnih trikova koje izvodi sam PVR).