• Gaming Vijesti
  • Cyberpunk 2077 sada ima problema s corruptiranim save fileovima

Ali stvarno, odgovoriti na takav problem da će "razmotriti rješenje" je u najmanju ruku sramotno. Igra u koju je ulupano godina i godina developmenta i budžet od 300-tinjak milijuna zahtijeva puno ozbiljniji tretman.

krpa što je najbolje, netko će to napraviti kroz hexedit exe filea unutar slijedećih 7 dana. Najgore od svega je što ako loadaš save file koji je coruptan i onda kreneš loadati stare sae fileove imaš šansu koruptati i te koji nisu 8 mb 🙂

tako da provjerite lokaciju u %appdata% i ako se bližite 8 mb napravite backup i pauzirajte igranje.

Možda ću ispast laik, al zašto bi u današnje doba itko ograničio save file na 8mb?

Chaky
      jbg nemaš dopuštenje za to!

PC

%userprofile%\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077

PlayStation 4

Settings > Application Saved Data Management > SAVED DATA IN SYSTEM STORAGE > Cyberpunk 2077

PlayStation 5

Settings > STORAGE > [Storage device] >Saved Data > PS4 Games / PS5 Games > Cyberpunk 2077

Xbox One

My Games and Apps > Cyberpunk 2077 > Menu > Manage Game > SAVED DATA

Xbox Series X|S

My Games and Apps > Cyberpunk 2077 > Menu > Manage Game and add-ons > SAVED DATA

Koji cirkus, Fensi objašnjava kako smanjiti save file. Deadwalker se pita igrati Death Stranding ili ovaj bug. Igram tek za godinu dana, a u ovom stanju je ne bih igrao ni da mi plate.

dormin Cijeli dan mi je sjeban ali popravio si mi raspoloženje s ovim komentarom.
      Oplako 🤣