Pozdrav, jeli moguce napraviti Jailbreak na Nintendo Switch V2 konzoli (red box) 11.0.1 softwer, volio bih ako je moguce i ako netko zna kome se obratiti za to. Inace sam iz Zagreba. Imao sam prije 7-10 godina 2 jailbrekana psp-a i eto dosla me je volja ponovno. Hvala na pomoci :-)

MiliJack ukratko može ali se ne isplati. Tvorci tog chipa su uhapšeni, a isto tako potrebno je lemiti na konzoli oko procesora i gpu što nije baš najpametnije.

prayer Pozdrav, ovisi, dao sam za nekoliko igrica koje mahom ni ne igram u godinu dana vise nego za konzolu koju sam uzeo pri izlasku V2 a htio bih probati dosta naslova. Mozda mi ban daju jer sam kupovao igre preko nekih kodova s interneta koji nisu direktan eshop i to je moguce, pa ako se to desi sta onda drugo mogu sa Switchom. Isto tako planiram uzeti PS5 sada odmah kad se vrati u normalnu prodaju pa ce trebati ulagati u njega. Znas li mozda onda kome se obratiti broj/email s kim bi mogao porazgovarati oko switcha ?

MiliJack

MiliJack Znas li mozda onda kome se obratiti broj/email s kim bi mogao porazgovarati oko switcha ?

Nažalost, u HR sam jedini koji je radio modifikacije za Switch koliko znam tako da ti je znam nikoga tko se stime bavi upravo zbog tog lemlenja i rizika takve modifikacije na konzoli.

prayer mozes mi se javiti privatno ili ostaviti kontakt da se dogovorimo ako si zeljan napraviti posao, nov sam na forumu pa se bas ne snalazim jos

MiliJack Pa gle mogu ti ovako reći da ti te V2 konzole ne modificiram jer mi se em financijski ni meni ni tebi ne isplati a i rizik je kako kažem dosta visok. Moja preporuka je da pokušaš naći neku stariju konzolu koja se može modificirati bez lemljenja i nju zamjeniti sa ovom. 🙂

prayer rizik od cega? Znaci da probam nabaviti prvu verziju Nintendo Switcha i onda bi mogli napraviti modifikaciju? Kako stoji Switch Lite po tom pitanju?

MiliJack Rizik trajnog oštečenja konzole, pošto su to izuzetno male točke lemlenja i vrlo je lako zeznuti iliti nisam toliko stručan za to. Ako nabaviš prvu verziju a da ista ta ima serijski broj koji počinje sa:

XAW1 XAW10000000000 to XAW10074000000
                XAW4 XAW40000000000 to XAW40011000000
                XAW7 XAW70000000000 to XAW70017800000
                XAJ1 XAJ10000000000 to XAJ10020000000
                XAJ4 XAJ40000000000 to XAJ40046000000
                XAJ7 XAJ70000000000 to XAJ70040000000

onda mogu svakako!

prayer ok, puno ti hvala na odgovorima i mislim da cemo se svakako cuti uskoro, pogledat cu gdje se da nabaviti takve verzije. Reci mi samo vidim da si u tome i da znas, uzimao sam igre sa Instant Gaminga, na steamu nikada nikakvih problema, na Nintendu isto rade 2 igre + switch online sto sam uzeo te sad dali postoji mogucnost bana konzole radi toga. Citao jesam ali nigdje nisam dosao do konkretnijeg odgovora

5 mjeseci kasnije

Pozz.Novi sam na forumu trebao bih pomoć oko instaliranja igrica na nintendo dali mi može netko pomoći voljan sam i platiti igrice su za dijete
                  Nintendo je kupljen modificiran.Molio bih za pomoć.Unaprijed se zahvaljujem

vrastic01

https://tinfoil.io/Download

Skini i despaketiraj, trebao bi unutra imati tinfoil folder. Stavi micro SD karticu u računsalo i taj tinfoil folder kopiraju u Switch folder koji se nalazi na micro sd kartici.

Vrati karticu u konzolu i pokreni hack. Tinfoil bi trebao biti u posebnom meniju kojeg otvoriš sa ulaskom u Gallery.

3 mjeseci kasnije