viper89 Nakon čak deset godina, DICE nam donosi svoju viziju Battlefronta. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Solid_Snake Nakon čak deset godina, DICE nam donosi svoju viziju Battlefronta.Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!To je to.
Nexus Odlična reca kao i ocjena koja je primjerena za ovako prazan naslov.Samo ću ti dati jednu zamjerku što se tiče SS-ova jer su u .jpg formatu, a ne u .PNG formatu da ih stavim na desktop (osim ako ima neki specifičan razlog) :)Inače ko Reškovac
viper89 Inače ko Reškovac : Ima razlog za jpg sta mislis da ne bi stavio png Morao sam uploadat na server do max 500 kb , stavim nativne png u screenshot temi.
Nexus Inače ko Reškovac : Ima razlog za jpg sta mislis da ne bi stavio png Morao sam uploadat na server do max 500 kb , stavim nativne png u screenshot temi.Super onda :
Fenix Odlična reca kao i ocjena koja je primjerena za ovako prazan naslov.Samo ću ti dati jednu zamjerku što se tiče SS-ova jer su u .jpg formatu, a ne u .PNG formatu da ih stavim na desktop (osim ako ima neki specifičan razlog) :)Inače ko Reškovac .png nisu cisto da ustedimo prostora na disku. A kad si tako dobar, Viper ce ti vjerujem poslati raw slike
Flipper Genijalna recenzija. Stvarno detaljno i čovjek sazna sve. Inače, meni je igra stvarno OK i zabavna. Fali dubine slažem se.
StarFox_N Drug svaka cast na trudu i detaljnoj recenziji. Sve sto me zanimalo opisao si. I prije sam mislio da ce nedostatak sadrzaja biti problem ali sad kada si i ti to potvrdio definitivno cekam pad cijene. Nadam se da ce ekipa jos uvijek biti online.
Torla 200 kn definitivno vrijedi, ako ima ekipe, zabava je zajamčena.Ja zbog nedostatka vremena ne kupujem i to je jedini razlog.