Evo i naše SW Rece. Nemojte zaboravit ostavit svoju ocjenu na dnu :)

odlična recenzija, detaljna, vrijedilo je pričekat.

Recenzija u kojoj sam saznao sve što me zanimalo u vezi ove igre. Odličan tekst!

Odlična reca kao i ocjena koja je primjerena za ovako prazan naslov.
Samo ću ti dati jednu zamjerku što se tiče SS-ova jer su u .jpg formatu, a ne u .PNG formatu da ih stavim na desktop (osim ako ima neki specifičan razlog)  :)
Inače ko Reškovac 

Inače ko Reškovac 
:

Ima razlog za jpg sta mislis da ne bi stavio png
Morao sam uploadat na server do max 500 kb , stavim nativne png u screenshot temi.

Inače ko Reškovac 
:

Ima razlog za jpg sta mislis da ne bi stavio png
Morao sam uploadat na server do max 500 kb , stavim nativne png u screenshot temi.
Super onda  :

Odlična reca kao i ocjena koja je primjerena za ovako prazan naslov.
Samo ću ti dati jednu zamjerku što se tiče SS-ova jer su u .jpg formatu, a ne u .PNG formatu da ih stavim na desktop (osim ako ima neki specifičan razlog)  :)
Inače ko Reškovac 
.png nisu cisto da ustedimo prostora na disku. A kad si tako dobar, Viper ce ti vjerujem poslati raw slike

Genijalna recenzija. Stvarno detaljno i čovjek sazna sve. Inače, meni je igra stvarno OK i zabavna. Fali dubine slažem se.

Drug svaka cast na trudu i detaljnoj recenziji. Sve sto me zanimalo opisao si. I prije sam mislio da ce nedostatak sadrzaja biti problem ali sad kada si i ti to potvrdio definitivno cekam pad cijene. Nadam se da ce ekipa jos uvijek biti online.

Odlicna i profesionalna recenzija, svaka cast na trudu...

15 dana kasnije

Psmtr.
Nisam mislio uzimati, ali sve mi se cini da 200kn vrijedi.

Psmtr.
Nisam mislio uzimati, ali sve mi se cini da 200kn vrijedi.
Naravno da vrijedi

200 kn definitivno vrijedi, ako ima ekipe, zabava je zajamčena.

Ja zbog nedostatka vremena ne kupujem i to je jedini razlog.

godina kasnije