Vuhuu najavljen nam je novi Mass Effect i izgleda da se nastavlja direktno na ME3.

Nadopunjavat ću ovaj post kako budu dolazile nove informacije, zasad se samo radujmo ovoj vijesti i prisjetimo naše ikone u čiju čast ovaj tjedan vraćam stari svoj stari avatar:

Može, može.
Bojim se jedino što je BioWare uopće sposoban ovih dana producirati, no vidjet ćemo već stanje kada izađe u međuvremenu novi Dragon Age. Što se tiče ME-a, zanima me najviše kako će riješiti situaciju nakon uništenja mass relaya (vjerojatno će ići nekakvi veliki galaktički projekt obnove relaya što su prvi artworkovi sugerirali) i što je na kraju sa Shepardom.

Deadwalker vjerojatno će ići nekakvi veliki galaktički projekt obnove relaya što su prvi artworkovi sugerirali

Milan Bandić likes this.

Realno, meni je Andromeda bila sasvim oke igre, al gledam sad trailer, vrištim u sebi, osmijeh na onaj zvuk Reapera i N7 znak velik ko Abbyni bicepsi i vrtim si u glavi imena ekipe i makar im imam face pred očima, nemrem se sjetit nijednog jedinog.

S druge strane, opet sresti Wrexa, Garrusa, Liaru, Mirandu... Aaaaaa 😍😍😍...
    Pizdio sam na kraj trojke ponajprije radi njihove sudbine i jer praktički ništa nije bilo prikazano, preloš oproštaj od ponajbolje ekipe koju smo ikad imali u igrama (Citadelu nisam odigral).

Jebeno čekam četvorku, uz tu malu dozu skepse oko sadašnjeg stanja u Biowareu i kak će ovo ispast.
    Očekivanja budu ogromna.

Ne kužim. Zbilja ne kužim.
      Nakon užasne, užasne trojke, apsolutnog trainwrecka zvanog Andromeda i nuklearne katastrofe Anthema, zbilja ima ljudi koji će napisati da jedva čekaju Mass Effect 4?

Ne diraj mi Anthem 😡

Onaj bor u igri koji je nakićen od prošlog Božića? Opet je aktualan. Dobro je vidjeti da ipak nisu odustali od igre.

Tuhy Citadelu nisam odigral

Taman možeš u remasteru nadoknadit ovo.
          Ako ne računamo Witcher 3, ponajbolji komad DLC sadržaja koji smo vidli do sad.

weky Nakon užasne, užasne trojke

Ako misliš na Dragon Age trojku, ajde, ali Mass Effect 3 je imao blesav kraj. Ništa drugo oko te igre nije loše.
          Od predivnih završetaka priče za neke likove, preko tragičnih za druge, najispoliranijeg gameplaya, konačnog pojavljivanja nekih stvari koje čekamo dvije igre pa do jednog od najboljih multiplayer modova koje smo vidjeli.

Moja najveća zamjerka je što moći iz Multija nisu ubacili u singleplayer. Stvarno ima odličnih i inovativniih.

Opa! Trnci samo tako. Ali to sto kaže Weky, nije da je Bioware u najboljem stanju u zadnje vrijeme.
          No uvijek nas mogu iznenaditi 🙂

Tuhy Realno, meni je Andromeda bila sasvim oke igre

Zato što Andromeda stvarno i jest ok igra. Samo što nije dobar Mass Effect.

I mrzim ovaj novi BioWare, ne volim kakav im je razvojni ciklus, ne volim način na koji obećavaju podršku igrama i onda ih napuštaju, ali da ga jebeš ovo mi je trnce uzrokovalo. Izgleda da su se odlučili za jedan od krajeva trojke.

S obzirom na to koliko odluke kroz trilogiju nemaju utjecaja na tu konačnu odluku, meni ne smeta. Neka uzmu kraj i koriste predivnu galaksiju koju imaju na raspolaganju.

A ne znam, s jedne strane mi je drago, s druge bi bilo možda i najbolje da potencijalno ne uništavaju dalje IP. Ali nama grintavcima ionako ostaje stara trilogija koja uskoro dobiva remaster, dok sam svjestan da ne mogu tek tako ostaviti univerzum koji su pažljivo gradili i ima neki renome, kao i bazu fanova loji će kupiti sljedeću igru bez obzira kakva bila. To nije nešto što se može zanemariti.

Deadwalker
          To bi čak i volio vidjet.

Mass Effect Metroidvania po uzoru na Fallen Order.
          Al rađe nek oni rade na dvojci.

2 mjeseci kasnije
          2 mjeseci kasnije

Nego.
          Da dignem ovo čudo gore.

Di su fan teorije? Di su želje i prijedlozi?
          Znamo da je kronološki smješteno iza kraja trojke, ali kraj trojke je tolko potresao galaksiju da ćemo definitivno vidjet drastične promjene.

Osobno, ne želim da maknu Gethove i EDI, ali dio mene želi da uzmu Destroy kraj kao canon i jednostavno ostave Sheparda kao protagonista.
          Možda čak uspiju i napisat Gethove i EDI natrag u priču nekak.

2 godine kasnije

Mass relay u izgradnji / obnovi? Navodno će destroy ending biti canon.

S obzirom da ovo zvuči obećavajuće, očekujem da će Dragon Age biti grozan i da će BioWare ugasiti.

Fico da će BioWare ugasiti.

Što? Požar? Svijetlo?