• Gaming Vijesti
  • BioWare napustili generalni menadžer i glavni čovjek zadužen za Dragon Age 4

Pročitaj na portalu
Članak

BioWare napustili generalni menadžer i glavni čovjek zadužen za Dragon Age 4

Ponovno nam stižu prilično nevjerojatne vijesti iz nekoć diva igraće industrije. Ne želimo to nikako, ali čini se kako je BioWare i dalje brod koji tone, a sad su ga napustili kapetan te glavni član posade.

Iiiiiii službeno gotovo. Šteta. Doviđenja BioWare.

Idem pit od muke, a sutra sam prva. Mark Darrah...njega neće nikad nadoknaditi.

Tuga, ali...uvijek ostaju stare igre? Sad me baš zanima što će ispasti od tog bućkuriša DA4. Bez obzira na zbrzani DA2, taj serijal nije imao lošu igru. Možda još nešto dobro bude od toga, ali najradije bih da naprave dostojnu završnicu kao s ME trilogijom pa onda neka kasnije rade što im već bude pošlo za rukom (ako ih EA ne doda na listu odstrijeljenih studija do tada).

Zero uvijek ostaju stare igre?

Drago mi je da do određene mjere ovo stoji. Dragon Age: Origins je kao cjelina bez problema zatvorena knjiga i taman mi je zima vrijeme za ponovni prelazak pa se vraćam u taj predivni svijet. I dalje jedna od najboljih igara ikada za mene osobno. Mass Effect mi je krajem trojke ostavio trajni gorak okus u ustima, no magija koju ima jedinica je nešto što bi me oduševilo svakim prelaskom, a odrađen ih je već skoro dvoznamenkasti broj. Tu su i KotOR-i, a bome ni TOR nije za baciti.

Nevjerojatni svjetovi, vječno pamtljivi likovi i predivno ispričane priče pune duha i ljubavi prema igrama ono su pravo nasljedstvo BioWarea. Ne vjerujem u uspjeh novih dijelova serijala jer to jednostavno nije stari BioWare, no ništa ne može oduzeti od činjenice da je BioWare ostavio neizbrisivi trag na industriju koji uvijek iznova pratim bez obzira na to koliko sam ga puta iskusio. Bilo je lijepo dok je trajalo i znalo se da je BioWare na samom kraju. Imali smo vremena na to se pripremiti i sada su neki novi klinci na terenu i rasturaju upravo zbog onoga što je BioWare napravio. Ako to nije nasljedstvo kojim se mogu ponositi, ne znam što jest.

Prvi prelazak Kotora i Originsa, questanje do 5h ujutro sa ekipom u TOR-u za vrijeme studentskih dana, genijalni Mass Effect 2... Many good memories.

Ne bih rekao da je to kraj studija, no nova ekipa bez veterana se mora tek dokazati. Dolazi DA 4, novi ME i revive Anthema, sudit ćemo kao i uvijek do sada prema igrama.

Jedino ako EA ima drugačije planove.

Kriste ne mogu dočekati taj dan kad BioWare napokon krepa.

Ne razumijem zašto kad netko ode odmah gotovo je propada studio, pa novi ljudi koju dođu na njihovo mjesto možda budu bolje odradili. Pa i oni su na početku karijere su došli na nečije mjesto ne govorim za Caseya jer je on tu od početka nego općenito.

fatamorgana A čuj, može bit dobro kako kažeš, ali ja na to gledam kao na muziku; Imaš bend koji 10 godina radi na muzici, i dođu 2 nova gitarista, znaš koje su šanse da će tu viziju i energiju prenest u budućnosti? Mogu valjda 3 benda nabrojat koja su postigla da nove stvari zvuče kao dobre stare a imaju nove članove.

Vidjet ćemo, ja sam i dalje zapeo na prvom Draganu, tak da ima vremena i vidjet ćemo što Bioware sprema.

foggy Mislim da su oni već odavno izgubili viziju, piše u članku da se vratio 2014 pa znamo šta je bilo.Bolje gledaj kao na nogometnu momčad koja izgubi kreaciju pa dođe novi trener 😃 ali da nije Mourinho 😄

fatamorgana Je, i to je moguće, nekad i vizionari zapizde. Ako dođe prava osoba na pravo mjesto sve je moguće, bilo bi mi drago kad bi to bio case gdje će netko novi preporoditi firmu i smjer ovih hitova. Inače im je bolje nakeljit drugo ime igre i nek rade što ih je volja.

Izgleda da ih je Anthem pokopao. Hrpa para u produkciju a nisu dobili ništa nazad.
          Jebiga dečki kad smo išli probat lako zaradit. Bar mi gejmeri nismo mutavi.
          Žao mi ih je ipak, samo kad se sjetim njihovih najboljih uradaka koji su mi i danas jedne od najdražih igara ikad, KOTOR, Jade Empire i Mass efect, sveto trojstvo neba božjeg.