Pozdrav ekipa, kupio sam prije tjedan dana cca novi televizor, riječ je o samsungu q80t. Primjetio sam kako u donjem desnom rubu na samom rubu ekrana izlazi bijela svijetlost. Dali je riječ o velikom problemu ili je ovo učestala boljka od koje pate qled televizori? Mislite li da ga trebam reklamirati? Ne kuži se skoro uopće ali me nervira sada kada znam da se to događa. Na priloženoj slici se može vidjeti o čemu pričam.
Svijetlost iz ruba upravo kupljenog TVa
Jesi kupio preko webshopa?
Wat? Nedostaje dio ekrana.
- Uređivano
Odvojio se dio okvira ili ga jednostavno nema. Greška u proizvodnji. Ja bih definitivno reklamirao i trebaju zamijeniti, pitanje je kada će se unutra zavući nekakva vlaga...
Zato kažem, ako si kupio preko webshopa, ispuni raskid ugovora i vrati, pa naruči drugi. Vjerojatno ćeš čekati puno kraće od reklamacije.
Ako si ga kupio po nekoj dobroj BF cijeni koje više nema, odi na to da su isporučili neispravan/nepotpun proizvod.
Kupio sam TV u Harvey Normanu i nisam to primjetio sve do sada. Ne kuži se previše i pošto se ne razumijem previše u takve stvari pa ne znam je li to big deal. Mislim da su rasprodali sve ove modele tako da ne znam isplati li mi se reklamirati. Ali ako može doći do većih problema zbog toga onda ću probati zamijeniti.
Ovo ne podsjetilo na jedan drugi slučaj, gdje pak nije bilo mehaničkih oštećenja - https://vijesti.hrt.hr/562787/ne-dajte-se-zbuniti-trazite-svoja-potrosacka-prava
Kad se kupuje u trgovini, najbolje je odmah da raspakiraju i da se vidi je li roba oštećena. Sretno s dokazivanjem da se to dogodilo u transportu.
stinkySHOE odmah reklamirat. reci da ti smeta pri gledanju i stvara ti glavobolje nakon dužeg vremena.
nemaš se kaj zajebavat sa time.
Sve je ispravno samo ti fali crta na drugoj strani da lipo figura.
Vračaj to nazad
Hvala svima na odgovoru, budem to onda reklamirao