@chono Idi na 65" minimalno. Vjeruj mi neće ti biti žao. Kada već cijelu kuću uređuješ na novo i sve ti je top neka i TV bude kako treba.
Ako si možeš priuštiti i želiš najbolje onda OLED.
S obzirom da te to nikada nije previše zanimalo koliko sam shvatio onda ti stvarno nije potrebno dati 1500 eura za OLED jer ima dobrih alternativa. Kinezi.
Npr. TCL ima 65" modele za cca. 750 eura koji nude VA panele s Quantum Dot tehnologijom, podrškom za Dolby Vision. Čak imaju 144hz panel s Freesyncom ako ikada poželiš spojiti PC.
U soundbarove nisam toliko upućen. Ja imam dobar Samsungov 3.1.2 s subwooferom i 320w koji me izašao cca. 350 eura na akciji.
Uglavnom za cca. 1100-1200 eura si možeš složiti dobar combo. Veliki TV s dobrom kvalitetom slike (ne odličnom kao npr. OLED) s kojom ćeš biti zadovoljan i dobrim zvukom.
Ako ideš na OLED te dijagonale + solidan soundbar računaj oko 1800-1900 eura.
Ako ti prvenstveno treba za IPTV, nogomet i nisi neki filmofil tj. nisi previše zahtjevan za kvalitetu slike onda entry level Hisense ili TCL 65" za 500 eura + 200 eura za soundbar.
Šta god da se odlučiš ne idi na manje od 65" s obzirom da gledaš s 3 metra udaljenosti.