chono ovo sto ti @Fenix i @StarFox_N govore, ti modeli su za tebe. Na 3 metra bi bilo idealno da je 65", ali ne mora biti.
Uzeo sam LG CX Oled kada je izašao od 65" i da crna je odlična, ali meni je to prvenstveno bitno radi filmova jer sam od rijetkih koji ih kupuje na UHD Blu-ray i osobno su mi veća ljubav od gaminga te se tu stvarno vidi razlika, a za Streamanje koje ždere kvalitetu slike (i zvuka) nema uopće potrebe za Oled, a posebice za gledanje tekmi i narodne televizije.
Za igre cak preferiram dobar lcd jer je na Oled crno crno i nekada se ne vide određeni detalji, a nemam se obicaj diviti grafici i zastajati svako malo ljepiti Screenshots nego kada igram igre onda ih igram tako da mi nije taj oled toliko biran. Ionako je najbolji stari crt monitor za gaming posebice FPS igara jer nema ghostinga (kojeg i na OLED ima, popravis malo ako ima ekran black frame insertion kao moj, ali to smanji onda Peak brightnes sto opet zna biti problem, posebice ako igras preko dana) i odaziv je odličan.
Ne trebas break the bank radi TV ciji potpuni potencijal mozes iskoristiti tek ako si filmofil, a bolje rezultate u gamingu ionako daju dedicated OLED gaming Monitori.