TITANXIS Ovu temu rendera radio sam u dvije verzije Blendera (započeo u 2.92, završio u 2.82 ver.) Kako bi kuhari rekli a završni touch u Photoshopu. TEMA: Suzanin arhipelag (nazvano po majmunici Suzanne kao glavnoj maskoti Blendera).
TITANXIS Ovaj kratki oko 4 min. kompjuterski crtić iz 2012 Snack Attack nije rađen u Blenderu ali neka ga netko napravi u Blenderu ak se usudi, da, da! Crtić mi je vrlo solidan i prije spavanja ga ponekad pogledam i zaspim kaj bebač. Zanimljiv, izgleda naoko predvidljiv ali pred kraj nas iznenadi. Ako ga niste još pogledali evo prilike.
TITANXIS Blender za uređivanje video materijala, za mene teško, ima on alate za to ali nije baš fui. Koristim radije Filmoru.
TITANXIS Ovo sam započeo još prije nego što je Aki iz Parnog valjka umro pa sam scenu promjenio i prilagodio tome i posvetio je PV-u. (Rađeno u dvije verzije Blendera, završio u PS-u. El. gitaru i keyboard sam napravio još prošle godine i sad sam ih samo ubacio kao 3D modele u scenu. Prvobitno zamišljeno kao drum sekcijski dio studija bez zvučnika sa pojačalom i ostalih instrumenata) TEMA: Pusti studio
TITANXIS Kada su digitalne krafne kao 3D modeli u pitanju onda ih često imamo prilike vidjeti u obliku torusa, autoguma, šlaufa ili kak već hoćete nazvati na internetu, odnosno koje imaju rupu u sredini ali to nisu izgledom naše tradicionalne krafne koje su pune a nalikuju na probušene lopte. Pa rekoh idem napravit jednu samoborsku ali kaj će mi samo jedna pa sam ih napravio više za sve pa poslužite se. Rađene u blenderu a dorađeno u photoshopu. Neke su izrendane u eevee a neke u cycle engineu, više ne znam koja je u kojem pa sam stavio sve iz različitih kuteva, možda je koja duplikat a dvije su radne verzije. Tema su naravno samoborske krafne objekt smješten negdje u samoborskoj kleti. Vani je zima pa se čovjek može domaćim brandyje ugrijat i zapalit pokoju cigaretu prije slastice.
TITANXIS TLoU Part 3 i krafne hehe! Ja sam se opskrbio sa svim potrebnim kad počnu glavne maškare. Ovoga puta krafne su sporedne a videoigre glavne glumice. update bug fix ver.1.1 hehe!
TITANXIS Ova pjesma je inspirirala Ton Roosendaala jednog od suvlasnika i začetnika blendera za ime programa. Yello -Blender sa albuma Baby (1991) stihovi pjesme Blenders for sale And I am selling to girls They always know who I am, what I do She gave me no wink Just a smile of her hips And a sip of my glass And let's go She looked in my eyes No need for this ride She's a queen She's Christine I'm her slave With a smile of her hips She was changing my life We are heading downtown in her car Her ride is too smooth No light for a stop My blenders are flying too far She looked in my eyes No made for this ride She's Christine She's 16 I'm her slave She is calling me Jake She keeps me awake Oh boy, I was ready to go With a smile of her hips She was changing my life We are heading downtown in her car Her ride is too smooth No light for a stop My blenders are flying too far She looked in my eyes No made for this ride She's Christine She's 16 I'm her slave She is calling me Jake She keeps me awake Oh boy, I was ready to go.
TITANXIS Ovaj je 12-ti crtić koji je napravljen u Blenderu a u verziji kojeg trenutno najviše koristim a dio skica za potrebe animacije likova napravljen u Kriti programu za digitalno crtanje i obradu fotografija. Pogledam ga sa vremena na vrijeme, Spring iz 2019 g. i dobitnik je brojnih nagrada za cg animaciju.
TITANXIS Ovo je kratki crtić o Stipi Mesiću (patuljak sličan navedenom političaru) dok je bio mali. Bio je dobar a na kraju postane zli patuljak.