Prika renda i? Iskremo meni nista to ne znaci? Koji je bolji? Ovaj plavi ocito? Je li samo zato sto je noviji ili ima vise i bolje stvari? Ovo mi je prvi sat koji mislim uzeti i nemam pojma o nicemu
renda U pravu si, isti su, crni je jeftiniji, kaj te briga zakaj 😃 kupi Aha, plavi ima Titanium kuciste, a crni Steel kuciste, zato je plavi skuplji!
renda Prika krivo sam ti rekel, plavi ima titanium remen, a crni silikonski, ocito je to 100 € vrijednije, ovak su identicni.
JoelDrake Garmin predstavio Fenix 8 Pro prvi sat s MicroLED ekranom! https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1756969046&fbclid=IwdGRjcAMmfVtjbGNrAyZ9VmV4dG4DYWVtAjExAAEeZDECQFPfRT5O2bAsyLsXk-GAXzjXjtd8NTA0IcY7hxk1otB2dqC4a1gkW2s_aem_RBOGOejh70lAVEUKqvljMw
doktor1 Pohvale za bateriju na Redmi Watch 5 Lite Tu je bilo i trekinga negdje pet dana po 2+ sati i gledanja informacija. .. Također pohvale za AMOLED ekran koji je dosta svjetal. Definitivno preporuka dati kakvih 20 era više naspram Active verzije!
zx68 Molim preporuku za smartwatch za muško djete, 12 godina, veoma mršav, ruke tanke ko štap. Budžet oko 50 evra. Ne zanima me oni dječji satovi ni slučajno. I po mogućnosti da sam sat ne bude previše "debel" , ako može tanji od 10 mm, I da baterija traje u ne zahtjevnom modu 2 tjedna barem. Hvala
zx68 10 minuta istraživanja me vuče da kupim ovaj sat. Nije skup a čini se dobar i sad je na akciji. Ako neko ima nek napiše jel uredu kupnja itd. Hvala Xiaomi redmi watch 5 lite AMOLED