Flipper Bez ikakve dvojbe - RDR 2. Ne samo ovu generaciju, nego općenito mislim da ima najbolji svijet ikad stvoren u igrama.
wooddiebone TITANXIS Ne vidim nikakve sličnosti između mape GTAV i RDR2. f_i_c_o The Legend of Zelda: Breath of the Wild densetsu The Legend of Zelda: Breath of the Wild Shoutout za pokušaj hahahaha
Fico weky Da su uzeli još 2 godine razvoja, bio bi u potpunosti u pravu. Ovako je jedino što su ostavili za sobom niz slomljenih srca ljubitelja apokalipse i swing jazza.
Fico Witcher 3 ima predivan svijet, no on funkcionira zbog odlične isprepletenosti s pričama kojima je svijet popunjen. RDR2 može funkcionirati samostalno. Interaktivnost između likova je na zavidnoj razini i jednostavno imam osjećaj da u bilo kojem trenutku može krenuti šora u lokalnom salunu jer je netko nekome rekao da mu je žena debela. Stoga definitivno RDR2.
TITANXIS wooddiebone Nisu identične ali radi se o istom shapeu, s tim da su za RDR 2 preoblikovali i izokretali i nadodali terena da ne izgleda podjednako. Bili bi glupi da ispočetka idu radit mapu sa svijetom koju su već imali u GTA 5 za RDR2. Tako ti to rade developeri sa svojim igrama i prilagođavaju temi igre.
Tzereen Trebalo bi jasno podijeliti žanrove. Ovako imamo primjere poput: Witcher 3 i u RPG i u open world Horizon i u RPG i u akcijskoj avanturi i u open world Days Gone i u open world i u akcijskoj avanturi NieR: Automata u svim žanrovima (kad bolje razmislim, možda je to i dobro?! 😃)
wooddiebone Tzereen Uvijek je jedna igra mogla biti nominira a u dvije kategorije. Tako funkcioniraju awardsi. A uostalom, ovo nije najbolja open world igra, nego najbolji open world generacije. Enivej, Meni je RDR2 definitivno Open World generacije.