Pročitaj na portalu
Članak

Koja je po vama najbolja kompetitivna/multiplayer igra generacije?

Ako je jedan (pod)žanr eksplodirao u još uvijek aktivnoj generaciji onda su to online multiplayer igre. Najbolji igrači su svjetske zvijezde koje se slave poput najvećih nogometaša, a natjecanja pune velebne dvorane te imaju milijunsku gledanost. Bilo da se radi o utrkama, sportskim igrama, klasičnim FPS-ovima ili battle royale igrama koje su obilježile generaciju, nema ništa slađe od pobjede nad drugim igračem. Koje online multiplayer igre ste najviše igrali? Koja je po vama zaslužila titulu najbolje?

Rainbow Six: Siege.

Igra koja je od katastrofalnog starta se podigla iz pepela i svojim jedinstvenim pristupom timskoj igri i korištenjem čitave mape kao oružje stvorila svježi osjećaj u žanru koji je stagnirao još od vremena prvog Modern Warfarea.

Rainbow Six:Siege. IMO bez konkurencije i unatoč svim problemima . Dark Souls FPS žanra. Igra koja zahtijeva skill, poznavanje mapa, timski rad i komunikaciju više nego bilo koji drugi FPS. Siege je težak, ponekad frustrirajuć ali s druge strane nevjerojatno zanimljiv i napet.
Igram FPS igre 20 godina i sve sam ih probao. Od Quakea, CS-a, UT-a, BF-a, COD-a, OW-a itd. itd.
Siege je liga za sebe.

StarFox_N Rainbow je daleko od Dark Soulsa FPS žanra. Probaj Armu ili Escape from Tarkov pa ces vidit sta je skill. Ali da, svejedno, odlična igra.

RickBarry Pojma nemam kakav je Escape From Tarkov ali znam da je Arma baš simulacija i kao takva je sigurno teža i kompleksnija od Siegea. Ako uspoređujemo Siege s mainstream FPS-ima puno je teži i ima daleko veći "learning curve" i skill gap.

The Division Dark Zona. 🙂 Unikatni PvPvE multiplayer koji je izvlačio iz ljudi sve najgore. 🙂

Predator: Hunting Grounds

Nez zasto puno ljudi pise r6 i da to je jako dobra igra ali csgo je za sve na 2 levelu.

Vice CSGO je igra s prošle generacije. Bira se najbolja kompetitivna igra ove generacije.

Osim toga, osim grafičkog napretka nije ni po čemu napravila evoluciju prethodno implementiranih mehanika CS-a. Nema sumnje da je to dobra igra, ali ona koja se drži svog kalupa i ne mijenja ga.

Modern Warfare.

Raspisao sam se već.
          Osim što je dignuo usnolog diva nazad u slavu, nadjačao je sve nove BR klince sa Warzoneonem kojeg čeka minimalno još jedna godina free sadržaja i dominacije.

Dodaj besplatan novi sadržaj kojeg stvarno nije bilo malo i eto ti...

PUBG, unatoc svim problemima i dalje igra koja je pokrenula toliko toga u ovoj generaciji i cija gaming scena u ovoj kategoriji ne bi izgledala isto. Hell, ne bi bilo Fortnitea, Modern Warfarea i BFa u ovom obliku.
          Osim toga, igra je zaista prokleto zabavna i dobra, a miks arkade i nekakvog pokusaja simulacije mi je tako dobro legao i unikatan je

Rainbow 6 Siege, iako ga nikad nisam igrao.
          Overwatch, jer 'nuff said already.
          Rocket League, jer je zarazna kao malokoja te konstantno hrpa sadržaja.
          Fortinite, jer je eto apsolutno čudo.

Sve 4 igre po meni su jednako dobre da budu igre generacije u svom žanru.