Bemti led, kak je dobra grafika. Na smartfonu manjeg ekrana izgledala bi ko igra za PS3.

Ovdje izgleda dosta zrnato sa nazubljenim konturama, valjda PC skrinšot ali na telki via PS1 nije tak izgledalo. Bila je zbilja lijepa grafika za ono vrijeme. Ta se igra pičila po cijele dane. Mogel si sa nekim u kompi i solo protiv AI igrat. Dart Vadera sam uspio samo jednom porazit i to nakon što se dogodio neki bug pa nije mical a mjesta dok sam ga ja udaral dok ga nisam KO-utiral i on je bio zadnji u boss areni. Radi se o Star Wars: Masters of Teras Kasi.

Ovo mi je najbolji intro od crack majstora Paradoxa kojeg sam imao za Resident Evila 3. Za PS1 generaciju pitanje, dal ste vi imali svoj favorit intro crackera, ak ste bili piratizirani gameri? Ostavio bih ovo samo da svira nekih par minuta da baš uživam u dobroj mjuzi i baš je pasala za jednu horor igru. Američka verzija.

Za Ape Escape također mi bio super intro. Ima ih više ovak dobrih samo sad se ne mogu sjetit.

10 dana kasnije

TITANXIS ja sam je obožavao igrat na ps1. Nažalost ju nisam prešao, al sam ju nabavio ponovno za Dreamcast pa budem krenuo. To i Sheep Dog n Wolf sam rokao jedno ljeto stalno.

yakuza_stinger

Uf… to će potrajat jer dok ja nađem PS ROM sa tom igrom pa dok to spržim kak spada na CD a to nisam radio pitaj boga kak dugo i ne znam više kak se to prži sa pravim postavkama da bude igrivo na konzoli jer u počecima sam sjebo brdo CD-ova dok nisam naučil i pronašel adekvatni program da se to odradi ispravno, I tek onda kad sam imao pristup internetu pa prikupiš informacije koje ti trebaju pa na prženje.

Sjećam se da je Alcohol sa najvišim postotkom 120% najbolje odradil posel prženja a ponekd i NERO.

PS emulatori mi baš i ne šljakaju na mom kompu tak da mi jedino prženje krumpirića preostaje.

8 mjeseci kasnije

master_x 1994. godine kad se uvodila kuna, prosječna plaća isplaćena u Hrvataskoj bila je 1100 kn, tj. oko 300 njemačkih maraka, ratno vrijeme. Super Nintendo je kod nas, dok je prošao carinu i marže uvoznika, koštao oko 500 maraka, parktički 2 plaće (osim ako nisi imao rodbinu gastatbajtere da ti ga poklone iz Njemačke gdje je koštao 300).

Koliko bi ljudi danas kupovalo konzole da recimo PS5 košta 15 000 kuna tj. 2000 eura, a ne 3500 kn tj. 500-600 eura?

Kad je prijatelj dobio za Uskrs u proljeće 1994. g. Super Nintendo sa 2 joysticka, Super Mariom i Street Fighterom 2 (što je tada vrijedilo pravo bogatstvo) od djede i bake gastarbajetera u Njemačkoj; nas 5-6 klinaca iz naselja nismo se dali otjerat kući i tabali smo se naizmjence satima u Street Fighteru, kasnije u nogometu International Superstar Soccer, preteći PESa, i uživali u čarima tada loklanog multiplayera prije interneta.

Mene PS5 košta pola plaće, ali eto, 36 rata…

2 mjeseci kasnije

Među 20 najgorih ili kako želite najlošijih PS1 videoigara nalaze se i one koje sam ja igrao i ne bih ih tako okarakterizirao kao baš nevaljale. Za večinu igara nisam nikad čuo 😀

Bile su mi zabavne i sa guštom sam ih igrao i odigrao pogotovo ovu na 19-om mjestu dok je ona na 5-om samo zabavna tabačina (battle arena) u kojoj izmjenjujete igrače likove po prijeđenom levelu a koliko se sjećam najjači vam je Darth Vader kao protivnik, meni zabavno, bez sumnje!

19. The Fifth Element (1998)

05. Star Wars: Masters of Teräs Käsi (1997)

Imate li vi neku sa popisa koju ste igrali a nisu vam bile tako loše? (Pitanje za retro ljubitelje)

Svih 20 najgorih PlayStation videoigara po portalu TheGamer navedene su u donjem linku.

https://www.thegamer.com/the-20-worst-playstation-1-games-of-all-time/

TITANXIS Dobro, ove su sve i onda bile loše igre, odmah po izlasku. Pola njih su sa one "jeftine" police za 120-150kn, a da nisu platinum

😃 Ne bih znao koliko su te "šund igre" zbilja koštale, mogu samo pretpostaviti da su bile za legitimne siromašne po cjenovnom rangu.

Ja sam bil suporter gusarima ba bih igre nabavljal po istoj cijeni u rangu 10-50 kn po igri, zavisno o dileru ili ima li igra cd box sa slikom u boji ili ne ili samo igra isporučena u kartonskoj košuljici.

Neka šrot igra zajedno sa 3xA igrom bi koštala npr. 10 kn svaka, zbilja smiješno sa današnje strane.

9 mjeseci kasnije

Ovo je predobro i preretro😀.

Čovjek igra Silent Hill sa PS1 na prastarom televizoru i još to strimao putem stare modemske tehnologije.

2 mjeseci kasnije
      19 dana kasnije
      mjesec kasnije