Jedan od meni jačih platformera, i dan danas super. Atmosfera, questovi, mini igre...

Kaiserus Ja se stvarno nadam da ce ih stavit na PS extra sa trofejima, volio bi ih ponovo igrat i ganjat trofeje u njima usput!

4 dana kasnije
    3 mjeseci kasnije

Da ne spamam temu The Last of Us Part I - FFA.hr Forum sa drugom igrom pa stavljam ovdje gdje joj je i mjesto.

foggy I hoda kao usran. Trci jos gore, ali Alan Wejkač je jos gori trkač

Video: Ide na 4:36 min.

Rick O'Connell iz Mumije u PS1 igri trči, više skakuče ko lud, Alan Wejkač mu nije ni do pupka. 😆

Inače jel ko igral ovu igru? (The Mummy PS1, 2000.)

I za ono vrijeme mi je bilo smješno njegovo kretanje ali igra sve u svemu mi je bila skroz OK.

2 mjeseci kasnije

Eto još jedne igre rađene prema filmu. Chicken Run 2000 (DC, GBC, PS1, WIN).

Ajme, kako li sam samo uživao u rješavanju zagonetki i strateškim pothvatima a tek mini igre koje su mi bile predobre. Čista zabava, bilo i smješnih trenutaka u igri. Gledao sam i animirani film ali igra mi je daleko bila bolja. Ima li još neko od starih prdonja da je igro ovu igru?

mjesec kasnije

Kako bi kolega @Prika rekao: Sretan ti rođendan prika!

21 dana kasnije

Baš cool izgleda! Stakleno kućište.

20 dana kasnije

TITANXIS To su sve zamjenski laseri koji su u pravilu jako jako loši i ako u startu rade ok u jako kratkom vremenu ce i oni otici.

Nema novih originalnih lasera za ps1!

Stoga i dalje preporucam igranje preko emulatora.

Jasno da su zamjenski al nije samo stvar u igranju PS1 igara već i u igranju sa konzole. Držeći originalni kontroler ili noviji dual shock u rukama. Onaj užitak umetanja diska u konzolu i ako nisi nikad igrao neku igru pa i još uzbuđen biti prije početka.

Moj PS1 na svu sreću još radi pa kad me ulovi nostalgija samo ga spojim na telku putem scart konvertera a imam još stariji LCD koji ima otraga 1 scart ulaz pa nije problem šta se toga tiče.

TITANXIS Pa sve to štima ali trošak novog lasera i praznih cdova te pržilice ako je nemaš (a nitko živ to više ne stavlja na pc) su bezvezan trošak.

Današnji emulatori su top…1:1 grafika ako hoces ili jos bolje boostana grafika koja izgleda vec prema psp-u i ps4 kontroler su bomba.

Doslovno nova ps1 dimenzija.

Svakako probaj ako nisi.

Ali da PS1 mi kao prva konzola nikad ne dosadi ni dan danas. Library igara koji je tada bio je top. Ni ps4 ni ps5 mi se nemože mjerit s onim vremenima koloko god su igre i gameplay napredovali.

Slažem se oko isplativosti u normalnim okolnostima ali zagriženi Playstationfili će i tu riskirat.

Nisam nikad preko emulatora PS1 igrao dok PS2 jesam. Koji je najstabilniji emulator za PS, čisto da isprobam?

A da se vratim na prethodni post. Imam i stariji komp sa DVD pržilicom tak da ni to nije neki problem samo mi treba ps rom i to je možda veći problem gdje ih nabavljat. Znao sam za jednu web stranicu koja je imala sve romove za starije konzole čak i za GBC, GBA itd. a pošto se oko toga nisam dugo već zajebaval zaboravio sam.

2 mjeseci kasnije

Bemti led, kak je dobra grafika. Na smartfonu manjeg ekrana izgledala bi ko igra za PS3.

Ovdje izgleda dosta zrnato sa nazubljenim konturama, valjda PC skrinšot ali na telki via PS1 nije tak izgledalo. Bila je zbilja lijepa grafika za ono vrijeme. Ta se igra pičila po cijele dane. Mogel si sa nekim u kompi i solo protiv AI igrat. Dart Vadera sam uspio samo jednom porazit i to nakon što se dogodio neki bug pa nije mical a mjesta dok sam ga ja udaral dok ga nisam KO-utiral i on je bio zadnji u boss areni. Radi se o Star Wars: Masters of Teras Kasi.

Ovo mi je najbolji intro od crack majstora Paradoxa kojeg sam imao za Resident Evila 3. Za PS1 generaciju pitanje, dal ste vi imali svoj favorit intro crackera, ak ste bili piratizirani gameri? Ostavio bih ovo samo da svira nekih par minuta da baš uživam u dobroj mjuzi i baš je pasala za jednu horor igru. Američka verzija.

Za Ape Escape također mi bio super intro. Ima ih više ovak dobrih samo sad se ne mogu sjetit.

10 dana kasnije

TITANXIS ja sam je obožavao igrat na ps1. Nažalost ju nisam prešao, al sam ju nabavio ponovno za Dreamcast pa budem krenuo. To i Sheep Dog n Wolf sam rokao jedno ljeto stalno.