Legend je ko krnji Tekken.
Jedini bed više smor u Legendu je bio kaj nisi mogao izbjeć borbe i da jednostavno zbrišeš ali svakog moraš zašorat da s vatrena lesa otvori.
A to je možda i dobro jer tak nećeš, moraš skupljaš lovu za kupnju moći i oružja na kraju svakog levela a da tog "moraš" nema bio bih praznih đepova,
Playstation 1
Kopajući po starim igricama, (jebiga, tad su mi bile igrice) naletio sam na ovu igru Assault. Kak sam ja to mogel igrat, jaooo? Više se ne sjećam detalja iz igre. Znam da je neka pucačina sa dvoje lika muški ili ženski biraš ili se izmjenjuješ level po level i u nekim robotskim odjelima i deri peri miško sa modernim oružjima po smetnjama ispred sebe.
Još malo PS1 igrica iz moje kolekcije.
Syphon Filter 3
Odlična, ma i više od tog, tad mi je bila top igra.
Time Crisis: Project Titan
Pucačina iz prve face. Koliko se sjećam u ulozi si pajkana i pucaš po ološu, na brodu, kopnu i borbenim arenama. Nisam baš užival jer me to frustriralo jer u levelu moraš poubijat sve živo a imaš ograničeno metaka pa nisam ju nikad ni svršil. Misije bile sve teže i teže ali igra sve u svemu nije loša jer u današnje vrijeme ima i gorjih ili takvih sa boljom grafikom.
Dino Crisis
A ova mi je posebno draga jer sam si kover sam izradil koji preveč nema veze sa igrom osim kaj ima pjeska na otočiću.
Zajebo sam se jer sam odrezal preveč krajeve tak da je kover ispal 16:9 u skladu sa današnjim telkama, hehe!
Inače DC2 mi je daleko bolji bil.
TITANXIS On rail shootere poput Time Crisisa sam obozavao nekad igrat, cak sam i jedan od nastavaka na automatu igrao davno, prejbn bilo..ali sam prestao s vremenom sve dok sad nisam Until Dawn Rush of Blood igrao neki dan! Igra je revolucija sto se tice zanra, a ako jos volis takav tip igri, preporucam da probas nekako ako mozes, da vidis sto se danas moze napravit s njime!
TITANXIS Gledat na YT odnosno TVu, i igrat nesto u VR su doslovno dva razlicita pojma, ali doslovno...kao pricanje o jbnju i samo jbnju, totalno drugaciji dozivljaj. To je tesko opisat ljudima koji nisu probali, svjestan sam da je to razlog sto se toliki opiru, i odbacuju ga, i igre( kao ti sad) prije nego li su i probali...steta.
Jedan od meni jačih platformera, i dan danas super. Atmosfera, questovi, mini igre...
Da ne spamam temu The Last of Us Part I - FFA.hr Forum sa drugom igrom pa stavljam ovdje gdje joj je i mjesto.
foggy I hoda kao usran. Trci jos gore, ali Alan Wejkač je jos gori trkač
Video: Ide na 4:36 min.
Rick O'Connell iz Mumije u PS1 igri trči, više skakuče ko lud, Alan Wejkač mu nije ni do pupka.
Inače jel ko igral ovu igru? (The Mummy PS1, 2000.)
I za ono vrijeme mi je bilo smješno njegovo kretanje ali igra sve u svemu mi je bila skroz OK.
Eto još jedne igre rađene prema filmu. Chicken Run 2000 (DC, GBC, PS1, WIN).
Ajme, kako li sam samo uživao u rješavanju zagonetki i strateškim pothvatima a tek mini igre koje su mi bile predobre. Čista zabava, bilo i smješnih trenutaka u igri. Gledao sam i animirani film ali igra mi je daleko bila bolja. Ima li još neko od starih prdonja da je igro ovu igru?
Baš cool izgleda! Stakleno kućište.
Za neumorne fanove retro gaminga.
Kome treba novi laser (26,54 €; 199,97 kn) za sivonju jer to je bio jedan od vodećih kvarova prvog PS-a.
- Uređivano
TITANXIS To su sve zamjenski laseri koji su u pravilu jako jako loši i ako u startu rade ok u jako kratkom vremenu ce i oni otici.
Nema novih originalnih lasera za ps1!
Stoga i dalje preporucam igranje preko emulatora.
Jasno da su zamjenski al nije samo stvar u igranju PS1 igara već i u igranju sa konzole. Držeći originalni kontroler ili noviji dual shock u rukama. Onaj užitak umetanja diska u konzolu i ako nisi nikad igrao neku igru pa i još uzbuđen biti prije početka.
Moj PS1 na svu sreću još radi pa kad me ulovi nostalgija samo ga spojim na telku putem scart konvertera a imam još stariji LCD koji ima otraga 1 scart ulaz pa nije problem šta se toga tiče.
- Uređivano
TITANXIS Pa sve to štima ali trošak novog lasera i praznih cdova te pržilice ako je nemaš (a nitko živ to više ne stavlja na pc) su bezvezan trošak.
Današnji emulatori su top…1:1 grafika ako hoces ili jos bolje boostana grafika koja izgleda vec prema psp-u i ps4 kontroler su bomba.
Doslovno nova ps1 dimenzija.
Svakako probaj ako nisi.
Ali da PS1 mi kao prva konzola nikad ne dosadi ni dan danas. Library igara koji je tada bio je top. Ni ps4 ni ps5 mi se nemože mjerit s onim vremenima koloko god su igre i gameplay napredovali.
Slažem se oko isplativosti u normalnim okolnostima ali zagriženi Playstationfili će i tu riskirat.
Nisam nikad preko emulatora PS1 igrao dok PS2 jesam. Koji je najstabilniji emulator za PS, čisto da isprobam?
A da se vratim na prethodni post. Imam i stariji komp sa DVD pržilicom tak da ni to nije neki problem samo mi treba ps rom i to je možda veći problem gdje ih nabavljat. Znao sam za jednu web stranicu koja je imala sve romove za starije konzole čak i za GBC, GBA itd. a pošto se oko toga nisam dugo već zajebaval zaboravio sam.