weky 5h sam igrao. Eh, imam svega za reć. Ukratko, tehnički je igra užas, 3 framea po sekundi kad dođeš do nekog sela, sve krene štekat, pa se sredi. Stvarno to moraju sredit, ne znam kakva je PC verzija, ali ova je gora od Genshina, a igra linearna i manja.
Borbe su oke, nisam puno toga još otkrio pa ne mogu baš reć, ali krenulo je kao button mash, i to malo onak drveno sve nekak, pa me prvi boss skoro pomeo. Ima nešto taktike, ali većinom boss fajtovi. Nije loše, ali nije ni bajno, barem za sad. Igra ima QTE evente, lagani su do zla boga i nema u njima izazova, ali fora izgledaju i nisu loše izvedeni. Kamera i lock-on mehanike su najgore u zadnjih 5 godina, stvarno, kamera tilta i zna zapet, baš je nazgrapno jako.
Priča je štajaznam, kineska, nije loše, fantasy dio je dobar, ali sve skupa malo cringe, neugodno mi je na nekim scenama, a ovaj kineski zvuči kao da žvaču mandarine dok pričaju.
Zagonetke su teška haha, e 15min sam slagao prvu. Ne znam jesam ja tudum il su pretjerali 😃
Igra je jaaaaaako linearna. Dosta toga je hodnik, dosta animacija je da držiš gljivu prema napred a lik se kreće.
Grafički nije neki spektakl.
Ukupno, za sad, 7/10, ali za svaki RPG je rano bilo što reći nakon samo 5h.
EDIT:
Imam 8h, nisam nešto puno igrao. Side content je drlog, priča je cringe, fajt je izgleda takav kakav je, sve ostalo za sad isto. 6/10 trenutni dojam.