foggy side content je nazalost u jrpg gotovo uvjek slab. Fetch questovi koje zaboravis 2 min nakon sto ih odradis. Meni su Huntovi npr odlican side content i volio bih tako sta i ovdje vidjeti.
Kikiller Ma nema šanse,i ti to dobro znaš Bobo
Ovisi na koje doba slave gledate. Za mene je peak bila 2006. tj 2007. u EU kada je dosao FF12 i zato se veselim ovom nastavku jer radi dio tima koji je radio na toj igri kao i na FF14.
Ne treba biti nerealan i ocekivati nesto tipa FF7 do FF10, a jos nepotrebnije je jednom kada igra izadje grintati kako nije kao ti naslovi jer se to odmah iz ovoga trailera da vidjeti, kao i spomenuta cinjenica tko radi na igri.
Ja sam znao da sa FF7remake necu dobiti nesto tipa FF12 i to mi nije smetalo i igra mi je ok, ali ima ipak previse problema koji su apsolutno nevezani za ranije nastavke. Vrlo je vazno realno procjeniti na temelju trailera, izjava devova i opcenito uvida u tim koji radi na nekom projektu, o kakvoj se igri radi, a ne buckati kasnije, sto rade fenbojevi najcesce kad nije onako kako su si oni zacrtali da treba biti, bez obzira na prijasnje prikaze i informacije.
Mene najvise jebe ako cu morati cekati dugo na PC verziju. Ili cu pak biti primoran uzeti PS5 .