buz Svima kojima smeta zvuk PS-a očito nemaju ženu. Nakon njenog kvocanja slušati ventilator PlayStationa je kao slušati pjev rajskih ptica.
doctorfreak buz True that. Ja svoju pospremim na spavanje oko 22 u drugu sobu pa krece gaming...ali i preko sluški čujem ponekad mlažnjak 😃 Jbt kakav fail od sonija...jel mi vjerujete da bu najrade uzeo jeftino rabljeni slim makar imam velku 4k telku...samo da tu buku ne cujem vise.
Raziel Jebemgaja, nisam jos ni izvadio 4ku iz kutije, već ste me isprepadali svakakvim komentarima za probleme koje konzola ima. Najbolje da ja nju ostavim u kutiji, i prednaručim 5icu. Taman dođe do Augusta sljedece godine
pravednik Ne, tvoja verzija PS4Pro u kutiji je zadnja i najbolja serija. Pisao si o tome pa su ti ljudi odgovorili. Doduše ni moj Limited Edition(500 miliona ps) nije bučan, čak ni u 4k ili 60 fps igrama.
Raziel Ispadne manje bučan zato jer ventilator jednostavno radi.. sporije Ali zato temperatura naraste za par stepeni u odnosu na starije verzije. Ne možeš biti pametan.