Kog boli kuki. Navodno je checkerboard na PS4 Pro izveden odlično.
Assassin’s Creed: Valhalla i na PS5 se izvodi u 4K rezoluciji i 60 FPS-a
Checkerboard je odlična stvar i dosta se teško uoči razlika, pogotovo na normalnoj udaljenosti i u pokretu. Tako da nije uopće problem.
wooddiebone mene ovo je fake marketing onda, ako se ne radi o nativnom 4K. To nije 4K rezolucija
chono7
A ako ćemo cjepidlačit zapravo je. Output iz konzole je 4K.
A ono, na papiru nije, u praksi ne skuži to 99% ljudi s prosječnim 4K TV-om.
Realno, reklamirali su i PS4 Pro kao 4K konzolu koja je native 4K vidjela jedino valjda u Minecraftu.
wooddiebone spominjati output u ovom kontekstu je isto poput rasprave o snazi i potrosnji struje induktivnog trosila...
Nativni 4k je bolji od checkerboarda.
Dosta bolji, velika razlika kod sitnih detalja i udaljenih objekata, linija itd.
Da je isto kao što govorite nebi bilo potrebe za novim tehnologijama i konzolama.
Naravno, ne očekujem to od ovih konzola osim u nezahtjevnim igrama koje tak i tak odigra 2% igrača.
3200x1800 većina naslova.
Bitno je da je 60fps. A dali će biti u real 4k ili checkerboard, zaboli me ona stvar.
Vratiti se na temu molim. Hvala.
Jel ste to meni obrisali post jer sam nešto očigledno pitao jednog od nedodirljivih? Ako jeste onda molim admine i da izbrišu moj acc ovdje...LP
@turok99 ne nego zato sto se ne držite teme.
Lijep pozdrav
turok99 izbrisan je i tvoj i chonov post. Ali ne brisemo accounte. Slobodan si napustit FFA i nikad se ne vratit u bilo kojem trenutku.
Lp
yakuza_stinger naravno...Lp
Zakon.
Nadam se da ce sve buduce igrice bez problema na PS5 ici na 4K i 60p da to ne bih smijela biti dvojba nego sasvim normalna stvar
Ako će itko dovesti 4K u mainstream onda će to napravit ova generacija konzola.
Nadam se samo da će 4K monitori uskoro početi dobivati puno realnije cijene.
4K televizori danas idu za siću.