wooddiebone Kolko tu ima čuda koja se ne mogu digitalno nabavit. Ovaj Web of Shadows npr. mislim da postoji jedan PC torrent na čitavom webu i imao je neko vrijeme mene kao jedinog seedera. Isss koja nostalgija me lovi kad vidim ovaj Games for WIndows. Da sam znao da ću jednog dana bit nostalgičan za tim govnom.
wooddiebone fensisuperstar Preorder. Navodno sam i završio igru. Jebo me pas ako se sjećam ičega. Samo napomena da fale još jedna Limited ed. kopija Mass Effecta za X360, jedna Mass Effecta 3 i dvije kopije Mass Effecta 2.
wooddiebone fensisuperstar Ma zaboravljena lova. Kog boli kurac. Preorderao sam i puno gore stvari. Khmkhm...SimCity 2013. A izvan gaminga da ne govorim na kakve se pizdarije bacala lova.
Solid_Snake Hahaha ne želim negativno razmišljati, ali ovo mi samo upućuje na decenijama stare portove. Daj Bože pliz da nije, ali čim fali trica i peace walker, ništa od Bluepoint remaster kolekcije.
herc MGS sletio na GOG https://www.gog.com/partner/konami?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=20200925_konami_enfb&utm_term=EN
yakuza_stinger herc mislim da Metal Gear 2: Solid Snake. Iz 1990. Nastavak sa MSX dvojke. Ne vidim ga na listi. Substance je samo prosireni Sons of Liberty s misijama i snake perspektivom.
Zero Opa, ako su GOG-ovci asistirali u pripremi,to znači da bi te verzije stvarno trebale biti igrive na današnjim računalima, a ako i bude problema, sredit će to. Nisam mislio da će se to dogoditi, ali Konami je ustvari napravio dobru stvar.
dormin Prva dva Metal Geara su u sklopu Metal Gear Solid 3 : Subsistancea tako da bi ih bilo blesavo pojedinačno izdavat.. logičan potez je i MGS3:S za PC nakon ovoga.. ... kao i Peace Walker ... i MGS4....
dormin Promaklo mi... blesavo... Metal Gear 2 zapravo nikad ni nije došao samostalno na zapad.. tek s MGS3:S... Možda im je bilo teško registrirat igru...