Fico
No što ako jedan TESVI dođe kao vremenska ekskluziva od jedne ili dvije godine? Misliš da će neki se strpiti da igraju nastavak jednog od najvećih serijala svih vremena?
Naravno, ako netko nema ekstra 300 eura sa strane da potroši na novi Xbox. Logično da će ta osoba pričekati.
Misliš da su svi toliko vjerni jednom brendu?
Ako igraš npr. već od PS3 na PS platformi. DA. Kupuješ igre, imaš cijeli library igara, frendovi su tu...ne znam ono...kontroler ti se sviđa. Naravno da dolazimo do faze lojalnosti u današnjem vremenu gdje je sve vezano za digitalnu kupovinu, multiplayer, frendove itd.
Uvijek uzimam s rezervom potencijalne "optužbe", ali najiskrenije ja ovdje jedino vidim pokušaje umanjivanja veličine ovakve kupovine od strane onih koji igraju samo na PlayStationu.
Možda od nekih, ali ne od mene. Ja kažem da je ovo velika, ogromna kupovina, ali da li PO MOM mišljenju to nešto posebno mijenja za igrače na PS platformi? Ne. Poprilično sam siguran da će i Fallout i Scrolls, a i ovaj novi IP doći na PS5.
MS-u je u interesu da zaradi, a to sigurno neće napraviti ako zanemariš bazu od 60-70 milijuna korisnika nakon ovakve kupovine i love koju su dali.