19marksman89 isto ja tebi mogu napisati za Call of Duty pa ga ionako svi sprdaju
Call of Duty je na području onlinea napravio ogromne stvari, no isto tako je dugo vremena stagnirao. Uvijek su kampanje bile zabavne i sjećam se da si ti bio jedna od osoba koja se sprdala s Call of Dutyjem, s teksturama koje ne možeš primijetiti da su mutne osim ako se zapiljiš na 2cm od ekrana pa do AI-a koji nije ni trebao biti nešto jer to ubija bit Call of Dutyja, a to je da ti budeš John Wick, stroj za ubijanje. Nadalje, krivoj osobi spominješ Call of Duty jer sam jednako branio serijal koliko sam ga i kritizirao. Jedan sam od onih koji je hvalio Infinite Warfare kao što sam i kritizirao WWII i ako te zanima, jedini Call of Dutyji koje nisam odigrao su trojka, novi MW i Blops 4, tako da sam poprilično upoznat sa serijalom.
19marksman89 To sta ti volis taj đir a u ono vrijeme nije bilo drugog
Ovdje nije bit da ja volim taj đir, nego to da je riječ o univerzalno prihvaćenim igrama koje su se prodali u milijunskim brojevima i čiji se nastavci toliko iščekuju da možeš vidjeti članke čak i na domaćim mainstream stranicama. Nadalje, "ono vrijeme" je bilo prije nekoliko godina kada je izlazio Fallout 4, to je poprilično blizu.
Ako se tebi to ne dopada, to je u redu, ali kada zbog toga odmah umanjuješ vrijednost igre i uklopiš utjecaj, kvalitetu i značaj bitnih igara u tri negativne riječi, to je krivi pristup.