Završio sam. Ova igra ima brdo stvari koje zaslužuju da ih se spomene i pohvali. Ipak neću u detalje jer je jednostavno previše toga. Ovaj osvrt će biti nešto površniji.
Kao što su dečki u postovima iznad naveli igra ima jako puno repetitivnog sadržaja.
I svijet izvan Hogwartsa i Hogsmeada je uglavnom copy/paste bez puno raznolikosti.
To bi mi bila jedina 2 minusa u ovoj igri.
U svemu ostalome igra me oduševila.
Hogwarts Legacy je najbolja i najljepša adaptacija nekog svijeta iz knjige/filma. Svijet koji su dizajnirali (prenijeli) je za aplauz. Vizualno predivno, svi oni detalji i sitnice iz HP svijeta, odličan soundtrack, atmosfera… Jednostavno fenomenalno.
Što se tiče gameplaya, movementa i borbe meni je ovo jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao. Zarazno, zabavno, raznovrsno i zahvaljujući odličnim animacijama u pokretu sve skupa izgleda vrhunski.
Gameplay mi je bio toliko dobar da mi sav onaj repetitivni sadržaj uopće nije bio naporan. Igra me stalno vukla na igranje. Još samo jedan Merlin Trial, samo jedan dungeon, jedan field guide itd.
Priča i likovi mi nisu bili Wild Hunt, TLOU ili RDR razina ali sam generalno zadovoljan. Iako ima mjesta za napredak.
Pohvala za voiceover glavnog lika. Još jedan pokazatelj da je nedostatak istog u igrama loša odluka ili lijenost developera.
Hogwarts Legacy definitivno ima nedostataka ali u najvažnijim stvarima blista.
Predivna igra. Velika preporuka.